Carousel hot news

Ofertă FABULOASĂ! Un tricolor e DORIT în Premier League!

Eric Bicfalvi este unul dintre cei mai în formă stranieri. Românul este golgheterul ligii din Ucraina, cu 9 goluri reuşite în 13 etape la Volîn Luţk. Evoluţiile bune ale lui Bicfalvi şi...
Autor: Marian Popovici | 03.12.2014 | 09:53
Ofertă FABULOASĂ! Un tricolor e DORIT în Premier League!

Eric Bicfalvi este unul dintre cei mai în formă stranieri. Românul este golgheterul ligii din Ucraina, cu 9 goluri reuşite în 13 etape la Volîn Luţk. Evoluţiile bune ale lui Bicfalvi şi faptul că jucătorul intră în ultimele 6 luni de contract au atras atenţia mai multor echipe europene pentru internaţionalul român.

Impresarul jucătorului, Dragoş Daniel a declarat că Bicfalvi are ofertă şi din Bundesliga: “Sînt mai multe echipe interesate de Eric Bicfalvi. Vorbim despre o echipă din prima ligă din Anglia, una din prima ligă din Germania, două echipe din Ucraina şi alte două din Rusia. El este în ultimele şase luni şi este un jucător foarte atractiv. Nu se pune problema să mai revină în România, sub nicio formă nu va reveni”, a spus Dragos Daniel pentru Ziare.com.

Erik Bicfalvi are un salariu de 300.000 de euro la Volîn. El a plecat în Ucraina în urmă cu doi ani şi jumătate, după ce a expirat contractul său cu Steaua.

FOTBAL:ROMANIA-DANEMARCA,MECI AMICAL (18.11.2014)

 

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!