Sport

Oferta imensă pe care Ianis Hagi a avut-o! Gică Popescu a făcut dezvăluirea: „Plăteau 8 milioane de euro!”

Gică Popescu a vorbit despre o ofertă imensă pe care Ianis Hagi a avut-o pe suma de 8.000.000 de euro.
30.05.2021 | 10:54
Oferta imensa pe care Ianis Hagi a avuto Gica Popescu a facut dezvaluirea Plateau 8 milioane de euro
ADVERTISEMENT

Președintele Viitorului a dezvăluit că Ianis Hagi a avut o ofertă de la Spartak Moscova, înainte ca Ianis Hagi să aleagă să plece în Belgia, la Genk.

Gică Popescu recunoaște însă că a rămas impresionant de maturitatea lui Ianis Hagi, care a refuzat o ofertă bună din punct de vedere salarial, pentru a-și încerca norocul într-o competiție mai bună.

ADVERTISEMENT

Oferta imensă primită de Ianis Hagi, dezvăluită de Gică Popescu

Gică Popescu a vorbit despre cum Ianis Hagi a refuzat o ofertă mare de la Spartak Moscova și de maturitatea de care a dat dovadă: Eu, atunci, voiam să plece la Spartak Moscova. Plătea de două ori mai mult decât Genk, adică undeva la 8.000.000 de euro.

Gică a încercat să stea cât mai departe și nici eu nu am vrut să il influențez. Doar l-am sfătuit. Dar oferta era imensă”.

ADVERTISEMENT

„Câstiga de patru ori mai mult decât la Genk. Când a refuzat, am spus: ‘Wow! Copilul acesta are o maturitate incredibilă’”, a mai spus Gică Popescu la TV DigiSport.

Ianis Hagi a vorbit despre transferul său la Genk

Transerul lui Ianis Hagi la Genk nu a fost de bun augur, așa cum se aștepta mijlocașul român, povestind despre discrepanțele pe care le-a întâlnit la formația belgiană, între ce i s-a propus și realitate:

ADVERTISEMENT

La Genk am crezut că e pasul perfect pentru mine. Noi discutasem și clubul discutase încă din martie, ei insistau extrem de mult.

Am crezut și am avut oportunitatea să merg unde mi-am dorit, dar s-a văzut după 6 luni că nu a fost decizia cea mai bună, poate am gândit-o mult prea mult și de-aia nu a fost cum am vrut.

ADVERTISEMENT

Am ajuns acolo, mă așteptam la foarte multe lucruri de la foarte bine în sus și n-a fost așa. Nu eram fericit nici pe teren, nici în afara lui, după care am luat contact cu impresarii mei”.

„După ce am făcut un cantonament bun, nu am prins lotul la primul meci din campionat și cu 10 zile înainte de finalul perioadei de mercato am vorbit cu impresarii să-mi găsească opțiuni.

A contat o discuție cu Steven Gerrard, eu mai eram dorit și de o echipă din Spania. Știam de Rangers, știam că e mare, dar nu știam că e atât de mare din punct de vedere al performanței, deși când am intrat acolo, pe pereți scria mare ’Clubul cu cele mai multe trofee din istorie’”, a mai spus Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT