Fotbal intern

Ofertă imensă pentru Olimpiu Moruțan. Cât oferă un club din Spania pentru mijlocașul FCSB-ului

25.04.2021 | 11:29
Oferta imensa pentru Olimpiu Morutan Cat ofera un club din Spania pentru mijlocasul FCSBului
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan, mijlocașul de 22 de ani de la FCSB, este unul dintre cei mai atractivi tineri fotbaliști europeni. După interesul unor echipe din Bundesliga, Serie A și Zona Golfului, internaționalul de tineret este vizat de un transfer și în La Liga.

Impresarul Florin Vulturar a declarat recent că finanțatorul roș-albaștrilor a refuzat o ofertă de peste 10 milioane de euro din Emiratele Arabe Unite, ofertă despre care FANATIK v-a informat în exclusivitate la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

Agentul a mai spus că a fost sunat și de oficialii unui club din La Liga. Fără să numească despre cine ar fi vorba, Vulturar a menționat că oferta din Spania ar fi mai mare decât cea din Emiratele Arabe Unite.

Ofertă de 15 milioane de euro din Spania pentru Olimpiu Moruțan

Impresarul lui Olimpiu Moruțan a lăsat să se înțeleagă că misterioasa grupare iberică ar fi dispusă să achite în jur de 15 milioane de euro pentru cel mai bun pasator din Liga 1. Ca să facă afacerea, Florin Vulturar așteaptă doar acceptul lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”M-a contactat cineva din Spania, nu pot să dau mai multe informații, dar pot să spun că e o primă tatonare. Prețul ar fi undeva la 15 milioane de euro! 

Dacă a fost refuzată oferta de 10 milioane de euro (de la Al Ain – n.r.), înseamnă că domnul Becali pune foarte mare preț pe Olimpiu”, a declarat Florin Vulturar la ProTV.

ADVERTISEMENT

Presa din Italia are o ”ofertă” mult mai generoasă pentru Olimpiu Moruțan

Evoluțiile constant bune al mijlocașului de la FCSB au atras atenția multor cluburi puternice din Europa. Conform Gazzetta dello Sport, Olimpiu Moruțan este urmărit de Inter Milano, din Serie A, dar și de Bayer Leverkusen și Hoffenheim, din Bundesliga.

În toate cazurile, însă, mutarea este în stand by din cauza prețului cerut de finanțatorul Gigi Becali. Acesta nu pare dispus să se despartă de cel mai tehnic fotbalist al său fără 20 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

6 goluri și 12 pase decisive are Olimpiu Moruțan în cele 27 de meciuri pe care le-a disputat în acest sezon de Liga 1.

2.000.000 de euro este cota de piață a fotbalistului, conform transfermarkt.de


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,78 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT