News

Ofertă inedită pe piața imobiliară din Cluj. Cum arată și cu cât se închiriază apartamentul cu gresie pe tavan

Piața imobiliară din Cluj surprinde aproape periodic. După deja celebra garsonieră de 11 mp, la rampă a ieșit acum apartamentul cu gresie pe tavan. Cum arată și ce preț are.
24.09.2022 | 15:11
Oferta inedita pe piata imobiliara din Cluj Cum arata si cu cat se inchiriaza apartamentul cu gresie pe tavan
Cum arată și cu cât se închiriază apartamentul cu gresie pe tavan. Sursa foto: stiridecluj.ro
ADVERTISEMENT

O nouă ofertă inedită pe piața imobiliară din Cluj. După celebra garsonieră doar 11 metri pătrați care a făcut furori în debutul anului, un nou anunț imobiliar din orașul de pe Someș face senzație în mediul online.

Cum arată și cu cât se închiriază apartamentul cu gresie pe tavan, o nouă senzație pe piața imobiliară din Cluj

Un proprietar din Cluj-Napoca a anunțat că își dă spre închiriere apartamentul situat într-o zonă bună din oraș. El a postat mai multe imagini cu imobilul pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Oferta pare una extrem de atractivă. Suprafața apartamentului este de 75 mp, dispune de două dormitoare, dintre care unul cu baie proprie, încă o baie separat, living open space, bucătărie, balcon și cămară.

Nici prețul nu este unul din cale afară de piperat: 450 de euro pe lună. Ceea ce a tras atenția internauților este designul ales de proprietar, unul cel puțin original.

ADVERTISEMENT

În imaginile postate pe site-ul de socializare amintit se vede o gresie montată pe tavan. Acest aspect a stârnit mai multe ironii, scrie Știridecluj.ro.

E bine că ai pus gresie pe tavan, se curăță uşor” / ”Eu zic sa îl lași pet friendly, poate iți mănâncă hidoșenia aia de pe pereți”, au comentat cârcotașii.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, proprietarul și-a apărat ”marfa” și a replicat într-un mod nu foarte agresiv: ”În timpul pe care l-ai pierdut să lași comentariul ăsta, puteai face ceva productiv pentru tine”.

apartament gresie tavan
Cum arată și cu cât se închiriază apartamentul cu gresie pe tavan. Sursa foto: stiridecluj.ro

Apartamentul cu ”gresie pe tavan” de 75 mp, mai ieftin decât altul de doar 45 mp

Suma de 450 de euro cerută de proprietarul apartamentului cu gresie pe tavan, de 75 mp, este una mult mai atractivă decât cea pe care un alt clujean o cerea, în august, pentru un apartament de doar 45 mp.

ADVERTISEMENT

Apartamentul în cauză, oferit spre închiriere pe 30 august, pentru 750 de euro, dispunea 2 camere, fiind semidecomandat, compartimentat în hol intrare, living cu bucătărie, dormitor, baie și terasă 10 mp. Acesta era amplasat într-o zonă cu mai multe magazine, dar și un mall.

ADVERTISEMENT