Fotbal international

Oferta lui Manchester City pentru Lionel Messi! Salariul astronomic oferit de “cetăţeni”

02.11.2018 | 15:11
Oferta lui Manchester City pentru Lionel Messi Salariul astronomic oferit de cetateni

Manchester City a încercat să-l transfere pe Lionel Messi, iar “cetăţenii” au pregătit o ofertă tentantă pentru fotbalistul de 31 de ani. În noiembrie 2017, campioana Angliei era pregătită să plătească 250 de milioane de euro, clauza de reziliere a argentinianului.

Presa din Spania a anunţat vineri că Manchester City pregătea un salariu astronomic pentru Lionel Messi, în cazul în care atacantul de 31 de ani ar fi acceptat oferta făcută de formaţia pregătită de Pep Guardiola. Campioana en-titre din Premier League îi oferea lui “Leo” un salariu de 50 de milioane de euro pe sezon dacă îşi punea semnătura pe un contract care urma să se întindă pe durata a cinci sezoane.

Oferta lui Manchester City pentru Lionel Messi. Câţi bani primea tatăl fotbalistului

Pe lângă oferta pregătită de Manchester City pentru Lionel Messi, “cetăţenii” au pregătit un stimul financiar şi pentru tatăl fotbalistului. Acesta urma să primească 50 de milioane de euro dacă îl convingea pe fiul său să meargă la formaţia de pe “Etihad Stadium”. Contactele între Jorge Messi şi Ferran Soriano, CEO al lui Manchester City, au avut loc în perioada decembrie 2016-noiembrie 2017.

Recent, Lionel Messi a dezvăluit că nu are de gând să plece de la FC Barcelona, iar conducătorii clubului de pe “Camp Nou” i-au pregătit un nou acord, care să-l facă pe fotbalist să nu părăsească formația până în vara anului 2022. “Aici am totul. Aici e viaţa mea. Joc la cea mai bună formaţie din lume într-unul dintre cele mai frumoase oraşe, dacă nu cel mai frumos. Fiii mei s-au născut la Barcelona, nu există niciun motiv să plec. Ideea e să rămân până la capăt. Copiii au şcoala lor, prietenii lor, iar ei sunt tot ce contează. O schimbare ar fi prea dificilă pentru băieţi. Ne simţim fenomenal”, a declarat Lionel Messi pentru Radio Catalunya la începutul lunii septembrie.

Oferta lui Manchester City pentru Lionel Messi. Englezii au încercat să-l transfere în 2017
Oferta lui Manchester City pentru Lionel Messi. Englezii au încercat să-l transfere în 2017