Fotbal intern

Ofertă neașteptată pentru Ianis Hagi: „Anunță-mă dacă vrei să-l vinzi”. Cine i-a trimis mesaj lui Gică Hagi

03.05.2019 | 00:10
Oferta neasteptata pentru Ianis Hagi Anuntama daca vrei sal vinzi Cine ia trimis mesaj lui Gica Hagi

Ianis Hagi a reușit cel mai bun sezon din carieră și este pe cale să cucerească primul său trofeu din carieră. Ianis a calificat-o de unul singur pe Viitorul în finala Cupei României, marcând în semifinala cu U Craiova atât în tur, cât și în retur. În ultimul act, Viitorul se va duela cu Astra.

Ofertă neașteptată pentru Ianis Hagi

Playmaker-ul de la Viitorul a intrat în atenția multor cluburi importante din Europa, având oferte concrete din Spania, Belgia și Olanda. Presa din Turcia anunță însă că Galatasaray a pregătit o propunere de ultim moment pentru Ianis, iar Fatih Terim a luat deja legătura cu Gică Hagi. Mai mult, turcii de la Star dezvăluie că Galata este dispusă să-l cedeze la finalul sezonului pe Younes Belhanda pentru a-i face loc lui Ianis.

„Anunță-mă dacă vrei să-l vinzi” – i-ar fi transmis Fatih Terim lui Hagi.

Hagi a scris istorie in tricoul lui Galatasaray
Hagi a scris istorie in tricoul lui Galatasaray

”Am văzut că se scrie despre Ianis, este logic și normal. Este clar că el este curtat. Din ce s-a scris nu este nimic adevărat. Noi ascultăm acum și vom lua o decizie ulterior. Este clar că se vorbește mult în piață despre el, unii mai concret, alții mai puțin. Acum este devreme să avansăm o variantă.

Olanda nu înseamnă doar Ajax, poate fi o variantă. Olanda, Belgia sunt țări în care pentru Ianis ar poate fi foarte bine. Decizia o vom lua în această lună. Vom vedea dacă o să ne convină, dacă nu vom vedea”, a anunțat Gică Hagi la Digisport 

Gică Hagi a obținut cele mai mari performanțe din cariera de jucător la nivelul echipelor de club în tricoul lui Galatasaray, devenind un idol în Turcia. În acest sezon, Ianis Hagi (20 ani) a marcat 11 goluri și a oferit șase assist-uri pentru Viitorul.

Tags: