Sport

Ofertă pentru fanii Ştiinţei! Universitatea Craiova vinde pachete de bilete pentru meciurile cu CS Mioveni și Hapoel Beer Sheva, de la Severin

Universitatea Craiova a pregătit bilete la pachet pentru partidele cu CS Mioveni și Hapoel Beer Sheva, care se vor disputa pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu - Severin.
12.08.2022 | 20:45
Oferta pentru fanii Stiintei Universitatea Craiova vinde pachete de bilete pentru meciurile cu CS Mioveni si Hapoel Beer Sheva de la Severin
Universitatea Craiova vinde pachete de bilete pentru meciuri cu CS Mioveni și Hapoel Beer - Sheva de pe stadionul din Drobeta Turnu - Severin. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova își va disputa meciurile de pe teren propriu pe arena din Drobeta Turnu – Severin până pe 30 septembrie. Stadionul „Ion Oblemenco” este gazda festivalului de muzică „IntenCity”, care se va desfăsura în perioada 26-28 august.

Fanii Universității Craiova, pachete promoționale pentru partidele cu CS Mioveni și Hapoel Beer Sheva de pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu – Severin

Mirel Rădoi va reveni în orașul său natal pentru partida Universității Craiova împotriva celor de la CS Mioveni. Confruntarea dintre cele două formații este programată duminică, de la ora 16:00, pe stadionul din Drobeta Turnu – Severin.

ADVERTISEMENT

Următoarea confruntare a Universității Craiova pe teren propriu este partida tur din play-off-ul Conference League cu Hapoel Beer Sheva, joi, 18 august, de la ora 20:30. Astfel, fanii oltenilor care își doresc să fie prezenți în tribunele stadionului Municipal la ambele partide își pot achiziționa un pachet de bilete.

„Mutăm Vulcanul De Pe Oblemenco la Severin! BILETELE LA PACHET pentru meciurile cu HAPOEL BEER SHEVA din Play-Off-ul de Conference League și CS MIOVENI din SuperLiga

ADVERTISEMENT

PREȚ PACHET:
Peluza – 25 RON
Tribuna a II-a – 50 RON
Tribuna I – 60 RON
Tribuna VIP/T0 – 150 RON

*IMPORTANT: Tichetul emis trebuie păstrat după meciul cu CS Mioveni pentru a facilita accesul și la partida cu Hapoel din Conference League. În situația nefericită in care biletul este deteriorat sau pierdut, clubul Universitatea Craiova nu-și asumă responsabilitatea permiterii accesului în incinta stadionului „Municipal” sau returnarea contravalorii tichetului.

ADVERTISEMENT

PREȚURI BILETE CU CS MIOVENI:
Peluza – 15 RON
Tribuna a II-a – 30 RON
Tribuna I – 40 RON
Tribuna VIP/T0 – 100 RON

 

Universitatea Craiova, mesaj pentru suporteri: „Închide televizorul și hai la Severin pentru Știința”

Universitatea Craiova își dorește să aibă parte de o susținere numeroasă pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu – Severin. Cei aproximativ 4.000 de abonați pe care îi are formația din Bănie în sezonul 2022-2023 din Superliga vor primi un tichet de acces pentru meciurile disputate pe arena din Mehedinți.

ADVERTISEMENT

Accesul abonaților la cele două partide este permis pe baza abonamentului emis pentru sezonul competițional 2022-2023. Aceștia vor primi, în baza abonamentului pe care trebuie să îl prezinte la unul dintre punctele noastre de vânzare, un tichet de acces pentru partidele pe care Știința le va juca pe stadionul „Municipal” din Severin. Acest bilet de acces pentru partidele pe care Universitatea Craiova le va disputa pe stadionul „Municipal” din Severin în perioada următoare trebuie păstrat, deoarece facilitează accesul în arenă.

De asemenea, această procedură poate fi efectuată și online, prin platforma Entertix, suporterii trebuind să introducă în respectiva platformă codul numeric de abonat.
Biletele pot fi achiziționate atât online, pe platforma Entertix, prin partenerii acestora, cât și de la magazinele oficiale ale clubului nostru și la casele de bilete situate la Stadionul „Municipal” din Severin.
Închide televizorul și hai la Severin pentru Știința”, se arată în comunicatul postat de Universitatea Craiova pe pagina oficială de Facebook.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CS Mioveni: 3,60 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT