Sport

Ofertă publică pentru Daniel Ghiță: „Să ne spună pretențiile lui financiare”. Moroșanu și Cătinaș, gata de luptă

10.11.2018 | 20:25
Oferta publica pentru Daniel Ghita Sa ne spuna pretentiile lui financiare Morosanu si Catinas gata de lupta

Daniel Ghiță a animat lumea sportului de contact din România la începutul acestei luni, când l-a provocat pe Cătălin Moroșanu, Acesta din urmă nu a stat prea multe pe gânduri și a acceptat provocarea lansată de rivalul său din kick-boxing.

Totuși, Moroșanu dorește să se lupte împotriva altcuiva în luna decembrie, urmând să-l înfrunte pe Ghiță în 2019, fapt neagreat de „Samurai”, care dorește o luptă cât mai repede cu putință.

Ofertă publică pentru Daniel Ghiță

Dynamite Fighting Show vine la rândul său cu un mesaj public pentru Ghiță, dezvăluind că a pregătit contractele pentru o eventuală luptă cu Moroșanu ori cu Raul Cătinaș.

„Ca urmare a discuțiilor apărute în spațiul public în ultima perioadă, Dynamite Fighting Show îi lansează o ofertă publică lui Daniel Ghiță pentru un meci direct împotriva lui Catalin Morosanu.

Daniel Ghiță a declinat, în vară, o primă propunere în acest sens, preferând să lupte cu Dzevad Poturak, iar ulterior a lansat o serie de provocări suburbane la adresa altor sportivi români, provocându-i cu diverse jigniri și atacuri la persoană.

Pentru a mai evita orice speculație, pe această cale îi oferim șansa să spună public pretențiile sale financiare pentru ca meciul cu Moroșanu să aibă loc.

Totodată, Iron Raul Catinas a acceptat la rândul său condițiile pentru un meci contra lui Daniel Ghiță.

În acest sens, așteptăm un răspuns oficial din partea lui Daniel Ghiță pentru ca provocările sale să se transforme în realitate. Totul în limitele sportivității și ale fair play-ului. Contractele sunt pregătite” – se arată pe pagina oficială de Facebook a Dynamite Fighting Show.

Nici Raul Cătinaș nu spune nu

Daniel Ghiță l-a provocat în mod direct pe Cătălin Moroșanu, însă indirect a jignit și alți luptători români. Raul Cătinaș s-a simțit lezat de reacția dură „Samuraiului” și i-a transmis acestuia că-i stă la dispoziție oricând.

Atât Cătălin Moroșanu, cât și Raul Cătinaș aparțint de Dynamite Fighting Show în prezent. De altfel, Moroșanu ar fi vrut ca ultima sa luptă din carieră să fie chiar în luna decembrie, cu un luptător marocan puțin cunoscut publicului larg, însă Daniel Ghiță i-a dat planurile peste cap.