Fotbal intern

Oferta refuzată de Astra pentru Denis Alibec! Câţi bani cere Ioan Niculae ca să-şi vândă vedeta

28.07.2019 | 10:34
Oferta refuzata de Astra pentru Denis Alibec Cati bani cere Ioan Niculae ca sasi vanda vedeta

Astra Giurgiu a refuzat o ofertă tentantă pentru Denis Alibec, vedeta echipei antrenate de Dan Alexa. Transferat de la FCSB în vara anului trecut, oficialii formaţiei giurgiuvene vor să scoată bani buni de pe urma atacantului de 28 de ani şi nu sunt dispuşi să-l cedeze sub formă de împrumut.

Oferta refuzată de Astra pentru Denis Alibec. Echipa lui Marius Şumudică dădea aproape 700.000 de euro

Recent, Astra Giurgiu a primit o ofertă din partea lui Gazisehir Gaziantep, echipa lui Marius Şumudică, însă au refuzat să-l cedeze pe Denis Alibec. Fost antrenor al giurgiuvenilor a dezvăluit că turcii au pus pe masă aproape 700.000 de euro, iar dorinţa acestora era să-l împrumute pe jucător. Oficialii formaţiei antrenate de Dan Alexa au spus pas şi au anunţat care este preţul corect pentru un transfer definitiv.

“Eu le-am tot spus că e un jucător extraordinar, ei s-au uitat la cifre, l-au dezavantajat, am vrut să intrăm în discuţie pentru un împrumut, suma era în jur de 600-700 mii de euro, împrumut cu drept de cumpărare, ni s-a trimis înapoi o contra ofertă în care au spus că sunt neinteresaţi de împrumutul lui Alibec şi că îşi doresc 3 milioane de euro pe Denis. Lucru care noi nu putem în momentul de faţă să îl onorăm”, a declarat Marius Şumudică pentru Telekom Sport.

Oferta refuzată de Astra pentru Denis Alibec (sursă foto: sportpictures.eu)
Oferta refuzată de Astra pentru Denis Alibec (sursă foto: sportpictures.eu)

Dan Alexa l-a lăudat pe Denis Alibec pentru golul din meciul cu FC Voluntari

Denis Alibec a reuşit să înscrie primul gol pentru Astra Giurgiu în actualul sezon. Internaţionalul român a înscris în victoria giurgiuvenilor de pe terenul lui FC Voluntari, scor 2-1, iar Dan Alexa a avut cuvinte de laudă la adresa fotbalistului la finalul meciului.

“Alibec s-a antrenat foarte bine, îşi doreşte mult, când nu o face e supărat şi irascibil, dar e un jucător excepţional pentru campionatul românesc, în orice moment poate să facă diferenţa. Mă bucur că a înscris, avea nevoie. Era supărat pentru ultimele două jocuri. Sincer, Alibec, la ce talent are, merită să plece undeva în străinătate”, a spus Dan Alexa.