Fotbal international

Ofertă ȘOC! Mircea Lucescu, dorit de PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu

14.02.2019 | 15:56
Oferta SOC Mircea Lucescu dorit de PAOK Salonic echipa lui Razvan Lucescu

Mircea Lucescu este din nou liber de contract după despărțirea de naționala Turciei și nu are niciun gând să renunțe la antrenorat.

Presa din Grecia aruncă bomba și dezvăluie că Lucescu cel mare are șanse de a colabora cu fiul său Răzvan.

Mircea Lucescu, dorit de PAOK Salonic

Astfel, Gazzetta din Grecia scrie că Ivan Savvidis i-ar fi propus lui Mircea Lucescu rolul de consilier al clubului unde Răzvan Lucescu este antrenor. Rămâne de văzut dacă Lucescu ar accepta un asemenea rol și dacă fiul său va mai continua la PAOK din vară.

De curând, Mircea Lucescu a dezvăluit că știe care ar fi cea mai bună decizie pentru fiul său în vară, însă nu vrea să i-o transmită pentru a nu-l influența.

Pe banca Turciei, Lucescu a ratat două obiective: prezența la CM 2018 și rămânerea în prima grupă valorică în Liga Națiunilor.

PAOK, aproape de titlu

Cu nouă etape înainte de finalul sezonului, PAOK are șanse uriașe să câștige titlul de campioană. A luat un avans de 9 puncte față de marea rivală Olympiakos grație succesului cu 3-1 obținut în meciul direct disputat săptămâna trecută la Salonic.

Ar fi o performanță uriașă pentru Răzvan Lucescu. Acesta s-a aflat aproape de trofeu și în urmă cu un sezon, însă PAOK a pierdut din cauza deciziilor de la masa verde. Trupa lui Lucescu a pierdut cu 0-3 ambele jocuri de acasă cu Olympiakos și cu AEK, motiv pentru care AEK a reușit să se desprindă decisiv și să triumfe.

PAOK nu a mai lăsat nimic la voia întâmplării în acest an, având 19 victorii, două rezultate de egalitate și nici măcar un eșec.

Totuși, PAOK a dezamăgit în cupele europene. După cele-a scos pe Basel și pe Fenerbahce din preliminariile Ligii Campionilor, a fost scoasă din play-off de Benfica. Apoi, în Europa League, s-a clasat ultima într-o grupă cu Chelsea, MOL Vidi și BATE Borisov.