Stiri sportive

Szukala REFUZĂ Steaua! Are OFERTĂ din Germania

UPDATE / Szukala este tot mai aproape de despărţirea de Steaua. Dorit de Reghe la Al Hilal, fundaşul stelist este dorit şi de Eintracht Frankfurt, echipă ce-l urmăreşte încă din sezonul...
24.09.2014 | 00:06
Szukala REFUZA Steaua Are OFERTA din Germania

UPDATE / Szukala este tot mai aproape de despărţirea de Steaua. Dorit de Reghe la Al Hilal, fundaşul stelist este dorit şi de Eintracht Frankfurt, echipă ce-l urmăreşte încă din sezonul trecut, cînd Steaua a jucat în grupele Ligii Campionilor. Szukala ar putea ajunge în Bundesliga la referinţele colegilor din naţionala Poloniei, care activează în campionatul german, Lewandowski, Piszczek, Obraniak. Pe lîngă Eintracht, polonezul mai este dorit şi de alte echipe din Germania, titrează wykop.pl.

Gigi Becali a profitat din plin de permisia de cinci zile acordată de comisia de specialitate a penitenciarului Poarta Albă. Săptămîna trecută, patronul Stelei s-a întîlnit cu doi jucători importanţi din lotul lui Constantin Gâlcă pentru a discuta cu aceştia prelungirea contractelor. În afara lui Chipciu, cu care de altfel latifundiarul a şi bătut palma (vezi detalii), la palat a fost prezent şi Lukasz Szukala. Fundaşul polonez se află în ultimul an de contract cu Steaua şi, din ianuarie, poate semna gratis cu orice echipă care îl doreşte.

I-a oferit acelaşi salariu

Ajuns în Ghencea în urmă cu doi ani, Szukala s-a impus rapid printre titulari şi, alături de Varela, a alcătuit un cuplu de fundaşi excepţional. Polonezul s-a îndrăgostit iremediabil de viaţa din Bucureşti şi, odată ce şi-a făcut şi o prietenă româncă, părea decis să se stabilească definitiv în ţara nostră. Tocmai din acest motiv s-a dus plin de speranţe la palat şi i-a mărturisit lui Gigi că Steaua este prima sa opţiune. Patronul nu s-a lăsat, însă, impresionat de discursul fundaşului şi i-a oferit acestuia un contract pe două sezoane, cu un salariu lunar de 15.000 de euro. Identic cu cel pe care îl are în prezent! 

A plecat supărat de la palat

Conform surselor FANATIK.RO, Szukala a rămas şocat de propunerea pe care i-a înaintat-o Gigi Becali şi a părăsit extrem de nervos palatul din Aleea Alexandru. “Szukala dorea să fie răsplătit pentru ce a făcut la Steaua şi se aştepta să primească minimum 20.000 de euro pe lună. Mai ales că înţelesese de la alţi oameni din club că Becali e dispus să îi dea acest salariu crescut. Doar că promisiunea altora nu s-a confirmat în discuţia cu Gigi, care i-a lăsat un gust amar băiatului. Mai mult decît atît, lui Szukala nu i-a fost propus niciun bonus pentru a semna un nou contract”, afirmă sursele noastre.  În aceste condiţii, şansele ca Szukala să evolueze la Steaua şi din vară sînt minime, polonezul fiind tentat să dea curs ofertei venite de la Al Hilal, unde este dorit de Laurenţiu Reghecampf.

Chipciu, invidiat!

Faptul că lui Chipciu i s-a dublat contractul a stîrnit nemulţumire în vestiar. Conform surselor FANATIK.RO, mai mulţi jucători ai Stelei s-au arătat deranjaţi de gestul lui Gigi Becali, care i-a oferit lui Alex 25.000 de euro pe lună. “Nu a jucat singur! Sper ca patronul să se gîndească şi la noi. Unii avem salarii de 8.000 de euro pe lună şi sîntem titulari meci de meci! Nu este normal să măreşti salariul unui singur jucător”, au comentat cîţiva dintre fotbaliştii Stelei.

2.5 milioane de euro este cota lui Szukala conform site-ului transfermarkt.de

88 de parte şi 9 goluri a reuşit Szukala în tricoul Stelei 

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!