Life

Oferta unui bărbat din Cluj care a devenit virală pe internet. Dă cazare și mâncare gratis într-o vilă la munte, dar are o singură condiție

Un bărbat din Cluj a făcut furori pe internet cu propunerea sa. Oferă gratuit cazare și mâncare într-o vilă de munte, dar care este singura sa condiție?
03.06.2024 | 07:15
Oferta unui barbat din Cluj care a devenit virala pe internet Da cazare si mancare gratis intro vila la munte dar are o singura conditie
Anunțul unui bărbat din Cluj. Oferă cazare și mâncare gratis cu o condiție. Foto: Canva.com/Facebook.com
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Cluj a devenit viral pe internet cu o ofertă surprinzătoare. Postarea a fost distribuită de mai multe ori, iar oamenii au avut păreri împărțite.

Oferta unui bărbat din Cluj care a devenit virală.Oferă cazare și mâncare gratis cu o singură condiție

Anunțul lipit pe mai mulți stâlpi din Cluj Napoca a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare. Clujeanul oferă cazare și mâncare gratis, într-o vilă la munte, dar are o singură condiție. Despre ce e vorba?

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Cluj oferă cazare, mâncare, băutură și toate cele necesare unei persoane sau grup de persoane talentate. El menționează că pereții casei sunt „triști” și au nevoie de cineva să-i „învelesească”.

„ANUNȚ! Dețin o casă la munte care are pereți triști. Ofer cazare, mâncare, băutură etc unei persoane sau grup talentat ca să înveselească. Cumpăr toate materialele necesare!!!”, a postat Clujeanul pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Anunțul sugerează că proprietarul casei la munte simte că atmosfera locului este plictisitoare și caută o persoană sau un grup talentat care să aducă viață și bucurie în casă, poate prin pictură, decorațiuni, muzică sau alte forme de artă.

Utilizatorii platformei au distribuit anunțul într-un număr cât mai mare, cu speranța că acesta va ajunge la persoana potrivită. Anunțul a primit reacții mixte, unele pozitive, altele mai puțin favorabile.

ADVERTISEMENT

Anunțul plasat în Cluj Napoca a creat o varietate de reacții printre oameni. Unii au văzut în el potențialul pentru o poveste de groază, în timp ce alții l-au interpretat ca pe o invitație pentru un sfârșit de săptămână distractiv și neobișnuit

„Ar merge un film de groază cu premisa asta” și „Sună ca un ultim weekend pe lume bine trăit” sunt câteva dintre comentariile postate pe Facebook, conform Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

„Se numește – a primi artiști în rezidență. Se întâmplă în Franța. Am un prieten care primește actori, pictori, muzicieni, coregrafi. Eu am avut un mural făcut de doi artiști belgieni, două concerte de cameră și un spectacol de dans”, a scris altcineva, conform Cancan, care a nu a fost atât de surprins de conținutul mesajului.

ADVERTISEMENT