Fotbal intern

Ofertă greu de refuzat pentru un jucător de la Botoșani înaintea meciului cu FCSB: ”E un geniu”

26.02.2021 | 11:52
Oferta greu de refuzat pentru un jucator de la Botosani inaintea meciului cu FCSB E un geniu
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Hervin Ongenda este unul dintre cei mai talentați jucători de la FC Botoșani, iar antrenorul Marius Croitoru a dezvăluit înaintea meciului cu FCSB că acesta a avut o ofertă foarte bună de transfer.

Francezul a fost lăudat de patronul Valeriu Iftime, care chiar l-a propus la FCSB, în ciuda faptului că Gigi Becali nu s-a arătat interesat de jucător.

ADVERTISEMENT

Ongenda a revenit la Botoșani în toamnă, gratis, de la Chievo Verona, iar de atunci a contribuit la obținerea punctelor formației lui Croitoru și speră să contribuie decisiv și la accederea în play-off-ul Ligii 1.

Înaintea duelului cu FCSB, Botoșani a refuzat o ofertă pentru un jucător

Chiar înaintea marelui meci cu FCSB, care va avea loc duminică, 28 februarie, de la ora 20:30, în etapa a 25-a a Ligii 1, Marius Croitoru a spus că Hervin Ongenda a avut o ofertă uriașă de a pleca de la Botoșani, dar jucătorul a refuzat-o.

ADVERTISEMENT

”Când este în formă și vrea să joace, te face să rămâi blocat! Sunt foarte mulțumit de el. E greu să-i facă față cineva atunci când evoluează bine. Geniile sunt capricioase, da. El e un geniu, din punctul meu de vedere.

E printre cei mai buni jucători pe care i-am văzut în cariera mea. Are momente când e incredibil, și la antrenamente și la meciuri. Am avut o ofertă în jur de un milion de euro pentru el, recent, dar n-a vrut să plece”, a declarat tehnicianul la gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Patronul Valeriu Iftime consideră că Hervin Ongenda e mai talentat decât Olimpiu Moruțan, alt fotbalist transferat de FCSB de la FC Botoșani și care a ajuns om de bază în formația lui Toni Petrea. Până acum, francezul are un gol și o pasă de gol de la întoarcerea la moldoveni.

În conferința de presă de dinaintea întâlnirii cu FCSB, Marius Croitoru s-a plâns de arbitrajele de care are parte FC Botoșani și nu exclude greșeli împotriva formației sale și la meciul de duminică împotriva roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul moldovenilor a făcut un scandal uriaș după înfrângerea cu U Craiova din Cupa României, considerând că arbitrul a refuzat un penalty clar formației sale.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,95 este cota pentru „total goluri: 2-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT