Sport

Ofertat de Nicolae Badea, un fost mare jucător refuză să antreneze Dinamo: „Aș veni și pe jos, dar nu acum!”

Nicolae Badea, fostul acționar și președinte al lui Dinamo, a vrut să îl aducă pe Florentin Petre în Ștefan cel Mare ca antrenor principal, însă „Piticul” a refuzat oferta.
06.07.2022 | 14:45
Ofertat de Nicolae Badea un fost mare jucator refuza sa antreneze Dinamo As veni si pe jos dar nu acum
Florentin Petre a plecat de la Dinamo în urmă cu 6 ani. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că Iulian Mihăescu vrea să plece de la Dinamo, iar Nicolae Badea încearcă să îl aducă antrenor pe Florentin Petre.

Florentin Petre, ofertat de Dinamo: „Am vorbit cu domnul președinte Badea zilele trecute”

Florentin Petre a dezvăluit că a avut o discuție cu Nicolae Badea și a vorbit despre revenirea la Dinamo: „Am spus că aș veni pe jos la Dinamo… Am vorbit cu domnul președinte Badea zilele trecute. Eu așa îi spun, domnul președinte.  Am vorbit cu mai mulți. Erau mai mulți acolo, era și Ion Marin și Florin Răducioiu. Era normal să vorbim, ne cunoaștem de o viață.

ADVERTISEMENT

Ei m-au sunat să stăm de vorbă… Probabil să-i ajut. Am spus că nu e nicio problemă. Într-un viitor apropiat voi veni și voi ajuta Dinamo. Am o datorie extraordinar de mare. E normal să dau înapoi ce mi-a oferit Dinamo”.

Cu toate acestea, momentan Florentin Petre nu e dispus să se întoarcă la Dinamo: „Dar sunt angrenat într-un proiect. Am spus că stau și nu pot onora nicio ofertă. La Piatra Neamț avem dorința de a face performanță”.

ADVERTISEMENT

Florentin Petre i-a luat apărarea lui Nicolae Badea: „Nu cred că are un rol în prăbușirea lui Dinamo”

Florentin Petre nu îl consideră pe Nicolae Badea vinovat pentru decăderea lui Dinamo și i-a luat apărarea și lui Ionuț Negoiță: „Investitorul care va veni acum va avea respectul meu. Așa cum a avut și domnul Negoiță, când a salvat clubul de la faliment. Nu cred că Nicolae Badea are un rol în prăbușirea lui Dinamo. Eu vorbesc cu el la telefon.

Niciodată nu s-a pus problema să facă rău. Din contră. A adus bani de acasă, a făcut rost de sponsori și ține foarte bine legătura cu șefii DDB. Probabil că au ședințe în care fac tot posibilul să salveze clubul”, a spus Florentin Petre conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Florentin Petre pentru FANATIK despre venirea de la Dinamo: „Mai devreme sau mai târziu o să vin și eu”

Florentin Petre a vorbit despre revenirea la Dinamo imediat după retrogradarea în Liga 2: „Eu tot timpul am fost alături de ei și voi fi cu sufletul acolo. Fotbalul trebuie făcut de fotbaliști, nu de persoane care nu se pricep, și care să aibă în spate oameni puternici financiar și care aduc sponsori.

Eu am aici un contract și un proiect, dar asta nu înseamnă că nu pot să îi ajut. Sunt atâția dinamoviști care pot veni să ajute, iar mai devreme sau mai târziu o să vin și eu”.

ADVERTISEMENT

Florentin Petre a fost antrenor secund la Dinamo, antrenorul echipei a doua și scouter, în perioada februaria 2012-ianuarie 2016, iar momentan este antrenorul celor de la CSM Ceahlăul Piatra Neamț.

ADVERTISEMENT