Fotbal intern

Oferte importante pentru Patrick Petre și Claudiu Bumba. Foștii dinamoviști, doriți în Spania

09.06.2018 | 11:53
Claudiu Bumba și Patrick Petre sunt doriți în Spania
ADVERTISEMENT

Patrick Petre și Claudiu Bumba, foști colegi la Dinamo București, au șansa să devină din nou coechipieri în Spania. Cei doi au primit oferte de la Cordoba.

Fiul fostului internațional se află în discuții avansate cu clubul la care a mai activat și Florin Andone, care a retrogradat la finalul sezonului în liga a 2-a din Spania. Dacă se va oficializa mutarea lui Patrick Petre, Dinamo va primi o sumă de bani și va avea un procentaj important dintr-un viitor transfer. De asemenea, Cordoba mai are discuții avansate și cu Claudiu Bumba. Mijlocașul de 24 de ani ar putea semna zilele următoare cu Cordoba din postura de jucător liber de contract, după ce îi va expira înțelegerea cu Concordia Chiajna, anunță gsp.ro.

Patrick Petre și Claudiu Bumba au fost colegi la Dinamo

Cei doi fotbaliști au jucat împreună în Ștefan cel Mare, în sezonul 2016/2017, dar apoi Bumba a fost lăsat să plece la Concordia Chiajna iar Patrick Petre a fost împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe. În sezonul precedent, Petre a bifat 27 de meciuri la Sepsi și a marcat un singur gol. El a fost lăsat să plece de către Sepsi în timpul sezonului din cauza unei accidentări. De partea cealaltă, Claudiu Bumba a marcat 7 goluri la Chiajna în ultimul sezon, dar s-a certat cu formația ilfoveană după ce a plecat din cantonament pentru a merge la nunta surorii sale.

ADVERTISEMENT

 

400.000 € este cota lui Patrick Petre, potrivit transfermarkt

650.000 € este cota lui Claudiu Bumba, potrivit transfermarkt

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri