Sport

Oficial al CSA Steaua, băgat în corzi pe tema „FCSB în Ghencea”: „Trebuie să fim calmi, să tragem aer în piept!”

Iulian Miu a fost pus în dificultate de întrebările privind accesul FCSB-ului pe arena din Ghencea, pentru meciul din ultima etapă cu CFR Cluj.
06.05.2022 | 22:35
Oficial al CSA Steaua bagat in corzi pe tema FCSB in Ghencea Trebuie sa fim calmi sa tragem aer in piept
Iulian Miu pus în dificultate de întrebările privind accesul FCSB-ului pe Ghencea. Sursă foto: cni.ro
ADVERTISEMENT

Oficialul CSA Steaua nu a vrut să comenteze prea mult subiectul și a ezitat să îi răspundă lui Mihai Stoica, după ce managerul general al FCSB-ului a anunțat că a fost făcută o ofertă dublă față de cea pentru Arena Națională, pentru ca vicecampioana României să joace pe arena din Ghencea.

Iulian Miu pus în dificultate de întrebările privind accesul FCSB-ului pe Ghencea

Iulian Miu a fost pus în dificultate de întrebările privind accesul FCSB-ului pe noul stadion Ghencea, iar oficialul CSA Steaua nu a vrut să comenteze deloc situația creată în jurul echipei pe care o reprezintă, fiind enervat la un moment dat de întrebările pe care le primea:

ADVERTISEMENT

„Și despre ce să comentez? Despre solicitare? Așteptăm să vedem, nu e treaba mea să comentez solicitările. Eu nu am văzut nimic oficial. Să vedem oficial și mai discutăm.

Eu nu am văzut așa ceva. Care e întrebarea, că nu înțeleg? Să vină o solicitare, se analizează și se dă un răspuns. Eu nu am văzut nimic. Nu știu. Sunt atâtea stadioane, cred că au făcut mai multe solicitări la mai multe stadioane”.

ADVERTISEMENT

„Sunt oameni care conduc și știu exact ce au de făcut, eu nu știu nimic. Ce plângeri penale? Nu știu, nu mă pricep”, a continuat Iulian Miu, la TV OrangeSport.

„Trebuie să fim calmi, să tragem aer în piept!”

Iulian Miu a continuat în aceeași notă, fără să răspundă clar la întrebările pe care le primea din partea moderatorului: „Trebuie să fim calmi, să tragem aer în piept. Stai să se ia decizia, să se facă solicitarea. Pot să spun și eu orice.

ADVERTISEMENT

Vrei să spun că am făcut și eu solicitare să mă urc pe nu știu ce? Tot vrei să mă duci nu știu unde, trebuie să ai răbdare, te grăbești”.

„După sărbătorile care au fost, vreau să fiu mai bun, vreau să fiu mai liniștit, aș vrea să mă duc și eu ceva pe bani publici.

ADVERTISEMENT

Eu să răspund la întrebare? Nu am calitatea asta. Vrei să mă repet? Vrei să mă repet la ce am spus? Tu vrei să duci discuția unde vrei tu. Sunt niște procese care încă se judecă și atunci lucrurile sunt destul de clare”, a mai spus Iulian Miu.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 1,85 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT