Sport

Oficial al Universității Craiova, avertisment înainte de derby-ul cu FC U: „Având în vedere forma și rezultatele, oricine ne poate pune probleme”. Exclusiv

Pavel Badea a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre derby-ul cu FC U Craiova 1948. Legenda „alb-albaștrilor” a declarat că Universitatea Craiova va întâlni un adversar în formă pe „Ion Oblemenco”.
07.08.2022 | 17:16
Oficial al Universitatii Craiova avertisment inainte de derbyul cu FC U Avand in vedere forma si rezultatele oricine ne poate pune probleme Exclusiv
Un oficial al Universității Craiova, avertisment înaintea derby-ului cu FC U Craiova: „Orice echipă din campionat poate să impună probleme”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova este programat duminică, de la ora 21:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”, clubul finanțat de Adrian Mititelu având statutul de gazdă. Pavel Badea a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că trupa lui Laszlo Balint va avea o partidă dificilă împotriva rivalei din Bănie.

Pavel Badea, îngrijorat înaintea partidei FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova: „Toate meciurile sunt grele”

Universitatea Craiova nu traversează o perioadă bună în campionat, unde a obținut doar două puncte în primele trei etape din SuperLiga. Pavel Badea este de părere că formația din Bănie nu va avea o misiune ușoară pe stadionul „Ion Oblemenco”, după ultimele rezultate obținute de elevii lui Laszlo Balint.

ADVERTISEMENT

„Nu am prea multe de comentat despre acest meci, sper ca cea mai bună echipă să câștige. Toate meciurile sunt grele pentru Universitatea Craiova în acest moment, având în vedere forma și rezultatele din ultima perioadă”, a spus Pavel Badea, director CS Universitatea Craiova, în exclusivitate pentru FANATIK.

„Orice echipă din campionat poate să impună probleme, deoarece este un campionat extrem de echilibrat și echipele sunt apropiate ca valoare. Este posibil orice (n.r. ca FC U Craiova să se impună în fața Universității), având în vedere că joacă acasă și traversează o perioadă bună. Este un meci în care oricare dintre cele două poate câștiga”, a mai spus legenda Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Pavel Badea: „Universitatea Craiova are nevoie de o formă mai bună a jucătorilor mai bună și un joc care să ne dea speranțe că pot obține performanțele așteptate”

Oficialul Universității Craiova speră că jucătorii să își îmbunătățească evoluțiile în următoarele partide. Acesta a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că o victorie cu FC U Craiova 1948 ar putea să ajute la descătușarea „alb-albaștrilor”.

„Sper ca cei care vin la meci să vină cu idea de a vedea un spectacol sportiv. Universitatea Craiova are nevoie de o formă mai bună a jucătorilor mai bună și un joc care să ne dea speranțe că pot obține performanțele așteptate. Orice victorie este bine-venită pentru Universitatea Craiova. Sper ca succesele să vină cât mai repede, pentru că victoriile aduc victorii”, a declarat Pavel Badea.

ADVERTISEMENT

Înaintea partidei de pe stadionul „Ion Oblemenco”, Adrian Mititelu a declarat că nu va permite televizarea confruntării cu rivala din Bănie. Fostul jucător al „alb-albaștrilor”, Pavel Badea, a declarat că nu se așteaptă la un public numeros la meciul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova.

„Există potențial de creștere și sper să fie exploatat de antrenorii echipei. Omogenitatea grupului, seriozitatea celor care se ocupă de organizare și obligația pe care o au față de spectatorii care iubesc această echipă sunt atuurile Universității. Având în vedere ora înaintată și faptul că se joacă duminică sunt sceptic că vor fi mai mult de 10.000 de oameni la stadion”, a mărturisit legenda „Științei”.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că este necesar aducerea a doi sau trei fotbaliști, nu jucători”

Pavel Badea a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că Universitatea Craiova trebuie să mai aducă jucători în perioada de transferuri din această vară. Acesta este de părere că Rivaldiho și Hanca mai au nevoie de timp pentru a se integra.

„Hanca și Rivaldinho au jucat puțin, nu le poți cere să aibă omogenitatea și forma necesară când ei au doar două săptămâni la echipă. Timpul va arată dacă sunt transferuri bune sau nu. Sper ca aducerea lor să fie o decizie bună pentru grup. Eu cred că este necesar aducerea a doi sau trei fotbaliști, nu jucători”, a încheiat Pavel Badea.

  • 2 victorii a obținut Universitatea Craiova în fața celor de la FC U Craiova 1948 în sezonul precedent din Superliga

  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 2,12 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT