ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Oficial! Andronache a depus cerere de înlocuire! “A invocat motive de sănătate!”

Rapid a emis, în urmă cu o săptămînă, un comunicat de presă prin care a informat că administratorul judiciar Cristina Andronache nu mai poate ocupa această funcţie în Giuleşti după ce a...
Autor: Răzvan Scarlat | 09.10.2014 | 11:41
Oficial! Andronache a depus cerere de înlocuire! “A invocat motive de sănătate!”

Rapid a emis, în urmă cu o săptămînă, un comunicat de presă prin care a informat că administratorul judiciar Cristina Andronache nu mai poate ocupa această funcţie în Giuleşti după ce a fost exclusă definitiv din Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România.

ADVERTISEMENT

Administratorul judiciar avea dreptul să atace decizia în contencios administrativ la Curtea de Apel Bucureşti. Totuşi, Andronache a hotărît să se dea bătută şi şi-a prezentat demisia. Informaţia a fost confirmată pentru FANATIK.RO de Valerii Moraru, acţionarul majoritar al Rapidului.

Doamna Andronache a depus cerere de înlocuire din funcţia de administrator judiciar invocînd motive de sănătate. În cel mai scurt timp, judecătorul sindic va numi pe altcineva în această funcţie. Sper să fie o persoană cu care să ne putem înţelege”, a spus, pentru FANATIK.RO, Valerii Moraru.

valerii-moraru-660x428

ADVERTISEMENT

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!