Cele mai citite

OFICIAL! Ariedo Braida este noul director sportiv al Barcelonei

Problemele din ultimii ani de la Barcelona în ceea ce priveşte transferurile au făcut ca directorul sportiv, Andoni Zubizarreta să renunţe. Înlocuitorul lui Zubi a fost ales Ariedo Braida, unul...
12.02.2015 | 16:32
OFICIAL! Ariedo Braida este noul director sportiv al Barcelonei

Problemele din ultimii ani de la Barcelona în ceea ce priveşte transferurile au făcut ca directorul sportiv, Andoni Zubizarreta să renunţe. Înlocuitorul lui Zubi a fost ales Ariedo Braida, unul dintre cei mai mari directori sportivi din fotbal, care a format marea echipă a Milanului din anii 90. 

Braida a fost prezentat oficial astăzi la club şi s-a declarat foarte încîntat de această mutare: “Să fac parte din clubul Barcelona e minunat, cel mai mare club din lume. Nu există în Europa club ca FC Barcelona şi dacă nu ai experienţa unui club mare nu poţi să lucrezi aici. Pot să ajut cu experienţa mea”, au fost cuvintele noului director sportiv.

Barcelona are interdicţie la transferuri pînă în luna ianuarie a anului 2016 din cauza unor probleme la transferul unor tineri jucători făcute în mandatul lui Zubizarreta.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri