Fotbal international

Oficial! Buffon a semnat cu PSG! Cum l-au prezentat francezii! Video

06.07.2018 | 20:29
Oficial! Buffon a semnat cu PSG! Cum l-au prezentat francezii! Video
Gianluigi Buffon a semnat cu PSG

Gianluigi Buffon a semnat vineri cu PSG, după ce şi-a încheiat contactul cu Juventus. Portarul de 40 de ani a fost prezentat pe site-ul oficial al clubului prin intermediul unui clip video de excepţie, iar cu această ocazie a oferit şi primele declaraţii.

“Cu mare plăcere pot spune că am semnat PSG. Pentru prima oară în carieră părăsesc ţara mea şi doar un proiect ambiţios m-a încurajat să iau această decizie. Vreau să-i mulţumesc preşedintelui pentru încrederea arătată. Am urmărit progresul incredibil al clubului din ultimii ani, ştiu ce-şi doresc. O să aduc toată energia, experienţa şi toată setea mea de victorie pentru a ajuta acest club să-şi atingă obiectivele. Cu ajutorul colegilor mei, dar şi cu aportul suporterilor, vor trăi emoţii fantastice pe Parc des Princes”, a declarat Gianluigi Buffon.

Ce contract a semnat Gianluigi Buffon cu PSG

Gianluigi Buffon a semnat pe un an cu PSG, cu posibiltatea de prelungire pe încă un sezon. Portarul de 40 de ani a mai evoluat de-a lungul timpului pentru Parma şi Juventus, echipă alături de care a câştigat 19 trofee.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri