News

OFICIAL! Când începe Insula iubirii, sezonul 5! Veste bună pentru fanii Antena 1

08.04.2019 | 12:59
OFICIAL Cand incepe Insula iubirii sezonul 5 Veste buna pentru fanii Antena 1
Antena 1 a anunțat când începe sezonul 5 din Insula Iubirii

Show-ul Insula Iubirii revine la Antena 1 cu sezonul 5, la câteva luni după ce al patrulea sezon al emisiunii s-a încheiat. Filmările au fost realizate în Thailanda,  iar primul episod va fi difuzată pe 22 aprilie de la ora 20.00, aducând o serie nouă de concurenți.

Ce se va întâmpla în sezonul 5 din Insula Iubirii

Producătorii emisiunii anunță că și această ediție va fi una plină de neprevăzut, presărată cu momente de tensiune și romantism. Mai multe perechi vin la Insula Iubirii să își testeze relația, în timp ce vor petrece câteva săptămâni în compania unor ispite sexy.

În sezonul al cincilea de Insula Iubirii, telespectatorii îl pot revedea pe Ionuț Gojman, unul dintre concurenții sezonului precedent, de această dată în postura de ispită masculină. Deocamdată, postul de televiziune nu a oferit prea multe detalii cu privire la cine ar urma să fie concurenții și ispitele, dar este de așteptat ca zilele următoare să se ofere mai informații despre aceste aspecte.

Ionuț Gojman revine în calitate de ispită în sezonul 5 din Insula Iubirii

Când s-a filmat al cincilea sezon din Insula Iubirii

Filmările pentru aceste noi episoade au început destul de repede, la cinci zile de la terminarea filmărilor pentru sezonul cu numărul patru. Ispita Nicoleta, cea care a făcut furori în edițiile precedente printre concurenți, a dezvăluit că este foarte important ca ispită să te pliezi pe caracterele participanților.

“Mie îmi e uşor, eu pot să mă înţeleg bine cu orice tip de persoană, fie că e serios, că e glumeţ, că e supărat, orice. Eu mă pliez foarte uşor”. a declarat Nicoleta, conform spynews.ro. Aceasta este acum într-o relație și spune că nu s-ar duce cu partenerul la “Insula Iubirii”.

Insula Iubirii este o adaptare a formatului “Temptation Island”, un show matrimonial în care mai multe cupluri sunt duse pe o insulă exotică pentru a testa cât de solidă este relația lor. Fetele și băieții stau în locații separate, iar timp de câteva săptămâni, ispitele vor încerca să-i cucerească pe concurenți și să îi facă să își trădeze partenerul. Sezonul 5 din Insula Iubirii va fi prezentat tot de Radu Vâlcan.