Fotbal intern

Oficial: CFR Cluj se vinde! “Sper să rezolvăm într-o săptămînă”

Iuliu Mureşan, preşedintele formaţiei din Gruia, susţine că nu se gîndeşte să plece de la CFR Cluj. “Nu mi-am dat demisia, deşi mulţi s-ar fi bucurat. Eram aseară cu Paszkany şi au...
08.11.2014 | 23:31
Oficial CFR Cluj se vinde Sper sa rezolvam intro saptamina

Iuliu Mureşan, preşedintele formaţiei din Gruia, susţine că nu se gîndeşte să plece de la CFR Cluj. “Nu mi-am dat demisia, deşi mulţi s-ar fi bucurat. Eram aseară cu Paszkany şi au început să-mi apară pe telefon mesaje de solidaritate, să nu plec. Ne-am distrat amîndoi pe seama subiectului. Am primit telefon de la Cadu, de la Tony, care au insistat să nu-mi dau demisia. Am primit telefoane din Germania, Brazilia, Italia, de peste tot. Cu această ocazie am constatat că munca mea a fost apreciată. Mi-a făcut bine la moral. Nu-mi voi da demisia, deşi unii s-ar fi bucurat”, a spus Mureşan.

Ce acţionari vor să se implice la CFR Cluj

Oficialul din Gruia a dezvăluit că sînt şanse mari ca gruparea alb-vişinie să-şi schimbe acţionariatul în viitorul apropiat. “Arpi s-a retras din acţionariatul clubului din mai multe motive, iar din acel moment am început să avem probleme financiare. Asta pentru că niciodată CFR nu a primit bani de la Consiliul Local. Situaţia s-a acutizat, e o problemă că nu ne putem plăti jucătorii. Sper, totuşi, ca zilele următoare să vină alţi acţionari care să ajute clubul. Am avut multe întîlniri zilele astea, la fel vom face şi mîne. E o problemă de zile pînă cînd situaţia se va rezolva. E o situaţie delicată, dar am găsit soluţia. Acţionarii de la Enorgobit, care sînt prieteni cu mine şi cu Arpi, au o intenţie clară de a se implica, iar lucrurile vor reveni la normal. Sper ca în maximum o săptămînă totul să devină oficial”, a spus Mureşan la Look TV.

“Sper ca săptămîna viitoare să plătim o parte din salarii”

Preşedintele lui CFR Cluj are numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor şi antrenorului echipei. “Vreau să apreciez jucătorii, care sînt de mare caracter. Nu i-aş putea părăsi niciodată. Eu voi fi ultimul care voi pleca. Muncesc zilnic pentru a rezolva problema. Miriuţă a recunoscut că a greşit, şi-a cerut scuze pentru declaraţiile de acum o săptămînă. Antrenorul nu are niciodată voie să vorbească de problemele financiare ale clubului. Sper că aceste probleme se vor rezolva. Este meritul lui Miriuţă şi al jucătorilor că ne aflăm pe locul secund, la două puncte de Steaua. Sper ca săptămîna viitoare să puteam da salariile la jucători şi să terminăm anul pe podium. Domnul Paszkany nu mai poate da bani la echipă din moment ce nu mai este acţionar”, a spus Mureşan.

iuliu-646x400

Tade şi Muniru sînt accidentaţi

Preşedintele lui CFR a explicat şi motivele pentru care Tade şi Muniru nu au evoluat cu FC Botoşani. “Tade are o tendinită şi a plecat în Germania. I-a recidivat o accidentare mai veche. M-a mirat echipa pe care Miriuţă a trimis-o la Botoşani. Dar antrenorul a trimis pe teren cei mai buni jucători, cei mai în formă. De asemenea, şi Muniru acuză o tendinită şi a plecat în Italia pentru tratament”, a spus Mureşan.

 

Tags: