Pariuri sportive

GALERIE FOTO / Cum arată PUŞCĂRIA unde îşi va petrece Pistorius următorii 5 ani! Traficanţi de droguri, benzi de cartier şi criminali în serie

UPDATE 17:35 / Oscar Pistorius va sta 5 ani la închisoare pentru că şi-a ucis iubita de Ziua Îndrăgostiţilor. Atletul va fi închis la Pretoria Central, una dintre cele mai dure puşcării din...
21.10.2014 | 17:39
GALERIE FOTO  Cum arata PUSCARIA unde isi va petrece Pistorius urmatorii 5 ani Traficanti de droguri benzi de cartier si criminali in serie
ADVERTISEMENT

UPDATE 17:35 / Oscar Pistorius va sta 5 ani la închisoare pentru că şi-a ucis iubita de Ziua Îndrăgostiţilor. Atletul va fi închis la Pretoria Central, una dintre cele mai dure puşcării din lume.

Acolo sînt ţinuţi cei mai periculoşi criminali din Africa de Sud, iar benzile de gangsteri sînt mînă în mînă cu gardienii.

ADVERTISEMENT

Avînd în vedere că a fost arestat pentru crimă, Pistorius este pus în aceaşi categorie cu cei mai răi criminali din ţara sa natală.

Pretoria Central este o sperietoare pentru orice criminal din lume. Există celule în care stau cîte şapte prizonieri. Este cunoscut faptul că mulţi deţinuţi clachează şi se sinucid în penitenciar. Pistorius a fost deja ameninţat cu moartea de cel mai influent gangster din puşcărie. I-a transmis că nu va scăpa cu viaţă, dacă va avea parte de un regim preferenţial în cei cinci ani. Pistorius nu va avea acces la telefon sau televizor.

ADVERTISEMENT

3 2 1

 

UPDATE 15:55 / Oscar Pistorius a fost adus deja la închisoarea unde îşi va petrece următorii cinci ani din viaţă. Un funcţionar al serviciului penitenciarelor a anunţat că Pistorius a ajuns la închisoarea de la Pretoria, în jurul orei 14. Penitenciarul este cunoscut pentru violenţa deţinuţilor. 

UPDATE 11:37 / S-a terminat procesul lui Oscar Pistorius! Atletul a primit 5 ani de închisoare cu executare din partea judecătorilor pentru uciderea din culpă a prietenei sale, Reeva Steenkamp!

ADVERTISEMENT

Kamara, SUPER-IMPRESIONAT de Alexandra Crişan. “Mi s-a zbârlit pielea…!” Vezi mesajul integral

 

**************************************************************************

Sentinţa în cazul Pistorius, în care atletul este acuzat de uciderea din culpă a  prietenei sale Reeva Steenkamp, va fi anunţată marţi,  21 octombrie. Cea mai drastică pedeapsă ar fi de 10 ani de închisoare, în timp ce apărarea pledează pentru muncă în folosul comunităţii. 

Procesul lui Oscar Pistorius a început în luna martie a acestui an, campionul paralimpic fiind găsit vinovat de ucidere din culpă în luna septembrie, scăpînd de acuzaţiile de omor cu premeditare.

ADVERTISEMENT

Pe data de 14 februarie 2013, de ziua îndrăgostiţilor, Oscar Pistorius a împuşcat-o mortal pe iubita lui, Reeva Steenkamp, motivînd că a confundat-o cu un hoţ.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

ADVERTISEMENT