Sport

Oficial: CSA Steaua va juca la Mioveni în Cupă și în campionat! De ce a picat varianta Giurgiu. Exclusiv

CSA Steaua a anunțat că va juca la Mioveni următoarele patru meciuri oficiale. FANATIK a aflat de a picat însă varianta Giurgiu.
22.09.2022 | 16:39
Oficial CSA Steaua va juca la Mioveni in Cupa si in campionat De ce a picat varianta Giurgiu Exclusiv
CSA Steaua are stadionul suspendat pentru 4 meciuri. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

„Roș-albaștrii” au avut emoții după suspendarea stadionului Ghencea din cauza incidentelor de la derby-ul cu Dinamo, iar clubul a avut trei variante de stadion: Buzău, Giurgiu și Mioveni.

CSA Steaua va juca la Mioveni! De ce a picat varianta stadionului din Giurgiu

Într-un final, conducerea „militarilor” a încheiat contractul de închiriere între Primăria Mioveni și CSA Steaua, iar meciul din Cupa României cu Chindia Târgoviște va fi primul care se va disputa pe stadionul echipei din Mioveni. Duelul cu dâmbovițenii se va disputa marți, 27 septembrie, de la ora 18:45.

ADVERTISEMENT

Conform regulamentului, echipa lui Daniel Oprița este obligată să joace la cel puțin 40 de kilometri de București, decizie care dă de furcă celor din conducerea clubului.

„Cu puţin timp în urmă, s-a semnat contractul dintre clubul nostru şi Clubul Sportiv Mioveni, privind utilizarea stadionului din localitatea argeşeană pentru următoarele partide ale echipei noastre de fotbal”, se arată pe pagina de Facebook a Stelei.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua și-ar fi dorit să joace la Giurgiu. De ce a căzut această variantă

O variantă mult mai la îndemână pentru CSA Steaua era stadionul din Giurgiu, aflat la doar 62 de kilometri de București.

Din informațiile FANATIK, „militarii” nu au putut juca pe stadionul echipei retrogradate în Liga a treia, din cauza faptului că giurgiuvenii au mai multe probleme la instalația de nocturnă și generator, care trebuiau remediate.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua a decis astfel să nu revină la Giurgiu nici măcar pentru meciurile din campionat de pe teren propriu cu Poli Timișoara (etapa a 9-a), Oțelul Galați (etapa a 11-a), Unirea Dej (etapa a 13-a), care au toate șansele să se dispute la o oră care nu necesită folosirea instalației de nocturnă.

Rămâne de văzut când va fi reprogramat și meciul cu Unirea Constanța. Altfel, CSA Steaua ar trebui să revină în Ghencea la meciul cu FC Brașov, pe data de 26 noiembrie. Partida a fost amânată deoarece „militarii” nu au reușit să găsească la timp un stadion pentru disputarea partidei, după decizia de suspendare a stadionului.

ADVERTISEMENT

Gabi Boștină, reacție oficială pentru FANATIK: „Prima variantă a fost Giurgiu”

Gabi Boștină, oficialul lui CSA Steaua, a dezvăluit că meciul din Cupa României cu Chindia Târgoviște se va juca la Mioveni: „Prima variantă a fost Giurgiu. Era și aproape și gazonul e foarte bun. Cel mai probabil vom juca la Mioveni în Cupa României.

S-au negociat ultimele detalii. Am avut un delegat trimis la Mioveni care s-a ocupat de contractare”, a spus fostul fotbalist pentru site-ul nostru.

  • 4 meciuri trebuie să joace CSA Steaua departe de stadionul Ghencea
ADVERTISEMENT