Fotbal intern

Oficial de la Dinamo, critici dure pentru Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria clubului”

24.04.2020 | 11:51
Oficial de la Dinamo critici dure pentru Ionut Negoita E sfidator pentru istoria clubului
ADVERTISEMENT

Gabriel Răduță, șeful centrului de copii și juniori de la Dinamo, consideră că decizia luată de Ionuț Negoiță, de a ceda pachetul majoritar de acțiuni contra unui leu, reprezintă o jignire pentru istoria clubului.

Gabriel Răduță, critici pentru Ionuț Negoiță

Dinamo se află într-una dintre cele mai delicate perioade, cel puțin din punct de vedere financiar, din ultimii ani, obținerea licenței pentru participarea în sezonul viitor al Ligii 1 fiind sub semnul întrebării.

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță continuă demersul de a ceda pachetul majoritar de acțiuni, dar Gabriel Răduță, fost atacant în „Ștefan cel Mare”, în prezent șeful centrului de copii și juniori, consideră că prețul stabilit de patronul de la Rin, 1 leu pentru 83% dintre acțiuni, este sfidător pentru istoria clubului.

E o jignire când tu spui că valorează un leu. E sfidător pentru istoria lui Dinamo, pentru suporteri, pentru legendele lui Dinamo care au trecut pe aici.

ADVERTISEMENT

Tare îmi pare rău că nu mai sunt. Chiar vorbeam cu Dănciulescu că am rămas doar noi cei care am jucat fotbal”, a declarat Gabriel Răduță, la Prosport Live.

Cine preia pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo?

Ionuț Negoiță a purtat, în ultimele săptămâni, discuții pentru cedarea pachetului majoritar de acțiuni de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Suporterii care au lansat proiectul socios „Asociația Dinamoviști pentru Dinamo”, dar și un fond de investiții din Spania, reprezentat de Herminio Menendez, un nume important în fotbalul iberic, s-au arătat interesate de preluarea celor 83% acțiuni deținute de Negoiță, însă, cel puțin deocamdată, părțile nu au ajuns la un acord.

Situația sportivă de la Dinamo este, precum cea financiară, delicată. După disputarea primelor două runde din play-out, ambele pierdute, 0-1 cu Academica Clinceni și Poli Iași, formația antrenată de Adrian Mihalcea a coborât pe locul 10, la doar trei puncte de Chindia Târgoviște, care ocupă primul loc retrogradabil.

ADVERTISEMENT

Salvarea sezonului pentru Dinamo poate veni din Cupa România, unde clubul a acces în semifinale, unde poate întâlni FCSB, Sepsi sau Poli Iași.

ADVERTISEMENT