Fotbal intern

Oficial! Dinamo a mai făcut un transfer: un jucător care e dublu campion al României!

Autor: Alex Bradescu | 14.12.2018 | 12:59
Oficial! Dinamo a mai făcut un transfer: un jucător care e dublu campion al României!
Ioan Filip a semnat cu Dinamo

Dinamo a anunţat vineri, 14 decembrie, oficial transferul lui Ioan Filip. Fotbalistul de 29 de ani a venit din postura de jucător liber de contract şi a semnat un formaţia pregătită de Mircea Rednic un contract valabil pentru un an şi jumătate.

Filip a fost campion al României în două rânduri, câştigând primul titlu alături de Oţelul Galaţi în 2011. A “recidivat” apoi în 2016, când a luat campionatul în Liga 1 Betano împreună cu Gheorghe Hagi la Viitorul Constanţa. Cu Oţelul Galaţi a disputat şi şase meciuri în grupele Champions League, în compania unor echipe ca Manchester United sau Benfica Lisabona.

Ioan Filip a semnat cu Dinamo

“Ne-am înţeles pe o perioadă de un an şi jumătate. Am fost tentat de o revenire în Liga 1 şi mă bucur că ajung la Dinamo, un club important din fotbalul românesc”, a fost declaraţia lui Ioan Filip înante de a semna. (sursa foto: fcdinamo.ro)

Filip evoluează pe postul de mijlocaş central şi a fost adus în locul lui Armando Cooper, jucător căruia tocmai i-a fost reziliat contractul cu Dinamo. Rednic a dezvăluit că indisciplina fotbalistului panamez a fost determinantă în alegerea făcută. Filip a mai evoluat la Minerul Ştei, Luceafărul Oradea, FC Bihor, Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti şi Viitorul Constanţa. În perioada 2016-2018, Filip a evoluat în 43 de meciuri pentru Debrecen, în campionatul Ungariei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!