Oficial! Adio, stadion, prea curând: “Nu va fi gata pentru Euro 2020!”

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
26/03/2018, 23:18
Oficial! Adio, stadion, prea curând: “Nu va fi gata pentru Euro 2020!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Gică Popescu a explicat, în calitate de consilier guvernamental pentru organizarea turneului final al Euro 2020 în România, care este situaţia stadioanelor care sunt incluse în proiectul de organizare, aici fiind vorba de stadioanele destinate şedinţelor de pregătire pentru echipele care vor juca meciuri pe teritoriul ţării noastre şi nu de arenele pe care vor avea loc aceste partide.

Gică Popescu recunoaşte că stadionul Dinamo nu are şanse să fie construit până la ora turneului final, dar şi el va fi realizat în cele din urmă. Totodată, el a precizat că nu există nici o obligaţie în ceea ce priveşte România pentru a construi stadioane noi, dar că acest lucru se va face pentru că se doreşte crearea unei infrastructuri noi pe o perioadă îndelungată de timp.

Gică Popescu e optimist

“La Dinamo, lucrurile sunt întârziate. Se va face, dar nu va fi gata pentru Euro 2020. Asta nu ne împiedică să organizăm. Nu e obligatorie construcţia niciunui stadion, dar vrem să punem la punct infrastructura sportivă.
 
Cele 3 sunt pe parcursul normal şi legal, Dinamo e întârziat. Nu sunt obligatorii construcţiile celor 4 stadioane. Ne va rămâne o infrastructură sportiva nemaipomenită şi atunci Bucureştiul, chiar de sine stătător sau împreună cu celelalte stadioane care s-au construit în ţară, putem găzdui şi alte competiţii la nivel de tineret, juniori, fotbal feminin. Lucrurile se pot face. Eu sunt un tip optimist. La început mi se părea greu, că nu se pot mişca lucrurile.Dar le-am pus cap la cap şi iată că CNI-ul a mişcat lucrurile”, a zis Gică Popescu la TV Telekom Sport.
Închide ×