Oficial. Eric a revenit la Viitorul! A dezvăluit principalul motiv pentru care s-a întors în fotbalul românesc

Alin Miu   
in Viitorul Constanta
12/01/2019, 21:29
Oficial. Eric a revenit la Viitorul! A dezvăluit principalul motiv pentru care s-a întors în fotbalul românesc
Oficial. Eric a revenit la Viitorul

Viitorul a anunțat prin intermediul site-ului oficial al clubului revenirea brazilianul Eric, care a semnat un contract valabil pe un an și jumătate cu gruparea constănțeană. 

Principalul motiv pentru care Eric a revenit în fotbalul românesc este, conform spuselor sale, dorința de a deveni cel mai bun marcator străin din istorie, record deținut în prezent de Wesley. Eric mai are nevoie de nouă goluri pentru a depăși această performanță. Negocierile cu Eric nu au fost deloc simple însă pentru Hagi, care în urmă cu două zile nu era sigur de transferul jucătorului brazilian.

Eric a revenit la Viitorul!

„Mă bucur că am avut din nou ofertă de la domnul Gică. Îi cunosc pe băieți și pe antrenorul care mi-a dat încredere și m-a relansat atunci când am avut nevoie de o provocare. Îmi aduc aminte de cuvintele domnului Gică atunci când am plecat: aici e locul meu, aici e casa mea. Nu m-am gândit de două ori când am avut ocazia să revin. Sper să fie într-un ceas bun.

E timpul să iau un trofeu, avem șanse și la titlu și la Cupă. De ce să nu ne gândim? Am un obiectiv personal, îmi mai trebuie 9 goluri ca să-l depășesc pe brazilianul Wesley” – a spus Eric. 

Eric revine în fotbalul românesc după un an

Eric a mai jucat o dată pentru Viitorul, în perioada iulie-decembrie 2017, atunci când a avut evoluții foarte bune, marcând șapte goluri. A ales să plece apoi în Qatar, acolo unde nu s-a adaptat însă, iar acum revine în Liga 1 Betano.

Cele mai multe partide le-a jucat în tricoul lui Gaz Metan, însă a avut evoluții bune și în perioada petrecută la Pandurii. Eric a reușit să joace în cupele europene cu ambele echipe, cu gruparea gorjeană ajungând chiar în grupele Europa League.

Cele mai tari cote de la biletul zilei sunt pe betmag.ro.

Închide ×