Sport

EXCLUSIV / Prima reacţie a lui Eric Bicfalvi după ce a semnat cu Liaoning Whowin. Va cîştiga o avere!

Unul dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut în Ucraina, Eric Bicfalvi, a semnat marţi cu Liaoning Whowin, locul 14 în prima ligă chineză. Românul a fost foarte profitabil pentru echipa...
07.07.2015 | 08:19
EXCLUSIV  Prima reactie a lui Eric Bicfalvi dupa ce a semnat cu Liaoning Whowin Va cistiga o avere
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut în Ucraina, Eric Bicfalvi, a semnat marţi cu Liaoning Whowin, locul 14 în prima ligă chineză. Românul a fost foarte profitabil pentru echipa asiatică, mai ales că a venit din postura de jucător liber.

ASA luptă pentru EXISTENŢĂ cu DNA în justiţie! Decizia INSTANŢEI 

Eric Bicfalvi a făcut sezonul carierei, iar de serviciile sale au fost interesate foarte multe echipe, printre care şi Şahtarul lui Mircea Lucescu. Cum ofertele de care s-a discutat nu s-au concretizat, mijlocaşul în vîrstă de 27 de ani a ales China, unde sînt foarte mulţi bani la mijloc. Mijlocaşul va încasa un salariu de 1,2 milioane de euro pe an.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO CONFIRMAT!!! PIAZA REA A STELEI ARBITREAZA SUPERCUPA CU ASA!!!

Conform surselor FANATIK.RO, Bicfalvi a semnat un contract pe o durată de un an şi jumătate, iar clubul i-a pus la dispoziţie un apartament de lux în centrul oraşului, o maşină şi un şofer personal, deoarece clubul nu le permite jucătorilor să conducă, oraşul fiind foarte aglomerat. Mai mult, se pare că Eric îşi va aduce familia cu el în China. De asemenea, românul are asigurate şi două bilete de avion lunar, pentru a veni în România.

TRANSFERUL ZILEI!!! CE LOVITURA!!! FOSTUL FOTBALIST AL STELEI S-A UMPLUT DE BANI!!!

“Am ales să merg în China pentru că este o nouă experienţă pentru mine şi trebuie să recunosc că o să cîştig şi un salariu destul de consistent faţă de cît primeam în Europa. Îi mulţumesc domnului Lucescu pentru faptul că m-a dorit la Şahtar, însă se pare că dorinţa dînsului nu a fost de ajuns pentru a ajunge acolo. Ştiu că probabil cu acest transfer voi ieşi din circuitul echipei naţionale, însă dacă e să fiu convocat voi răspunde cu plăcere”, a declarat Eric Bicfalvi pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

LOVITURA DE ULTIMA ORA PENTRU STEAUA!!! MEGA TRANSFERUL A PICAT!!!

Situaţia echipei la care s-a transferat nu este foarte roză. Liaoning Whowin este pe locul 14 din 16, cu 18 puncte, puţin peste prima echipa care retrogradează.

În această săptămînă s-a mai oficializat şi transferul lui Cristi Tănase în China, dar la Tianjin Teda.

ADVERTISEMENT