Sport

Oficial! FCSB – CFR Cluj se joacă la Buzău: ”Mereu am fost primiţi cu braţele deschise”

Meciul care ar putea decide campioana în Casa Pariurilor Liga 1 în acest sezon, FCSB – CFR Cluj, se joacă la Buzău. Oficialii roș-albaștrilor nu au mai așteptat răspunsul din Ghencea și au făcut anunțul oficial.
11.05.2022 | 15:27
Oficial FCSB  CFR Cluj se joaca la Buzau Mereu am fost primiti cu bratele deschise
Gigi Becali a anunțat odficial că meciul FCSB - CFR Cluj, care ar putea fi finala pentru titlu în Casa Pariurilor Liga 1, se va juca la Buzău. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Reprezentanții vicecampioanei FCSB a făcut eforturi ca meciul cu CFR Cluj, posibila finală în Casa Pariurilor Liga 1, să se joace pe noul stadion Steaua. Oficialii clubului CSA au amânat răspunsul, iar Gigi Becali a făcut anunțul oficial.

Gigi Becali: ”Nici în țările africane așa ceva nu se poate întâmpla”

FCSB și campioana în exercițiu a țării, CFR Cluj, merg umăr la umăr în finalul acestui sezon în Casa Pariurilor Liga 1, la finalul căruia una dintre cele două va primi trofeul de campioană.

ADVERTISEMENT

Trupa finanțată de Gigi Becali a făcut tot ce era omenește și oficial posibil ca marele meci să se joace în Ghencea, în condițiile în care Arena Națională este ocupată în perioada următoare.

Cum răspunsul reprezentanților CSA Steaua, la adresa de închiriere a stadionului trimisă de cei de la FCSB întârzie, vicecampioana României a decis să organizeze meciul cu trofeul pe masă la Buzău.

ADVERTISEMENT

”Mergem la Buzău, deja s-au făcut lucrările de gazon. Facem stadion pentru fotbal, dar avem o finală de campionat, la care ar veni 100.000 de oameni, dar ei vor să jucăm la Buzău, cu 15.000.

Numai în România se poate așa ceva. Nicăieri pe globul pământesc, nici în țările africane o asemenea anomalie nu se poate întâmpla”, a anunțat Gigi Becali, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Meme Stoica, atac devastator la oamenii din umbră care au blocat disputarea meciului FCSB – CFR în Ghencea

Managerul general al celor de la FCSB a răbufnit imediat după ce patronul Gigi Becali a anunțat că nu mai așteaptă răspunsul reprezentanților CSA Steaua.

Într-o postare pe rețelele de socializare, oficialul roș-albaștrilor a lansat un atac la adresa oamenilor care au blocat disputarea ”finalei” în Casa Pariurilor Lia 1 pe noul stadion Steaua.

ADVERTISEMENT

”Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din București au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiți cu brațele deschise.

Ce nu înțeleg factorii ăștia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptățiți. Ei vor pierde la alegeri, noi vom câștiga suporteri.

P.S. Până atunci trebuie să câștigăm sâmbătă la despărțirea temporară de stadionul unde 55.000 locuri ar fi fost insuficiente pentru steliști. În anumite condiții”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,80 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: