Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Aurel Țicleanu le atrage atenția „tricolorilor” înainte de Andorra – România: „Dacă jucăm ca FCSB sau Craiova nu avem nicio șansă!”. Video Exclusiv

Aurel Țicleanu, directorul Federației Române de Fotbal, l-a anunțat pe Edi Iordănescu faptul că Andorra va fi un adversar foarte dificil pentru naționala României.
24.03.2023 | 20:27
Aurel Ticleanu le atrage atentia tricolorilor inainte de Andorra  Romania Daca jucam ca FCSB sau Craiova nu avem nicio sansa Video Exclusiv
2,3 milioane de euro valaroează lotul Andorrei conform Transfermarkt. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Echipa națională a României debutează în preliminariile Campionatului European împotriva Andorrei, iar Aurel Țicleanu a tras un semnal de alarmă la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, după ce i-a urmărit pe adversari.

Aurel Țicleanu analizează Andorra înainte de meciul cu România: „Nu meritau să piardă cu Austria!”

Aurel Țicleanu, directorul Federației Române de Fotbal a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre meciul din Andorra, unde „tricolorii” par mari favoriți. Cel puțin la prima vedere.

ADVERTISEMENT

„M-au trimis în Spania, la Malaga, să văd Andorra cu Austria, cu Alaba, cu toți jucătorii buni. A câștigat Austria în minutul 89! Stai puțin, așa cum zici la prima vedere, te duci în Andorra. E prima vedere, dar eu am văzut o echipă.

VIDEO MAI JOS: 

Fosta legendă a Universității Craiova a mai remarcat un detaliu important la adversara României și consideră că nu meritau să piardă împotriva austriecilor: „Ăștia de trei ori în timpul încălzirii au întrerupt și s-au luat toți în brațe. Asta înseamnă un spirit de echipă extraordinar. Joacă și pe sintetic.

ADVERTISEMENT

Au jucat foarte bine și nemeritat i-a bătut Austria! Vreau să spun că nu-i ușor. I-am spus lui Edi: ‘Nu suntem serioși, cum a fost Craiova în a doua repriză sau FCSB în prima parte, n-avem nicio șansă!’”, a mai surprins același Țicleanu.

Alin Buzărin: „Petrescu a avut și el deplasare acolo și a început să pregătească și echipa națională”

Jurnalistul Alin Buzărin s-a amuzat pe seama declarațiilor fostului mare internațional român, care l-a pus în gardă pe Edi Iordănescu: „Petrescu a avut și el deplasare acolo și a început să pregătească și echipa națională, că vom avea un meci foarte greu. Ăia din Malta erau o selecționată a Americii de Sud, Pyunik Erevan era la fel cu brazilieni… Poate că e mai bine așa. Acuma noi luăm anectodic pe Dan”.

ADVERTISEMENT

Aurel Țicleanu e de asemenea de acord cu discursul „Bursucului”: „Nu, are dreptate Petrescu! Eu am văzut cu ochii mei! A zis foarte bine. I-am zis lui Edi: ‘Poți să marchezi din atac pozițional, atac direct, contraatac, faze fixe, recuperări, pressing, oricum! Pentru că nivelul jucătorilor nu este totuși ridicat.

Bă, dar la nivel colectiv, vei avea o foarte mare problemă!. Pentru că stau la 15 metri unul de altul și e o echipă foarte, foarte combativă. Aleargă tot timpul și sunt kamikaze! Se bagă în toate contrele și nu te lasă’.

ADVERTISEMENT

Deci nu va fi ușor, vă garantez! Cu genul ăsta de echipe, dacă vrei să-ți fie relativ ușor, trebuie să dai gol repede. Ai dat gol repede, e altceva, pentru că ei trebuie să vină, se desfac, nu mai au de ce să lupte pentru rezultat”. 

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT