ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Oficial FRF: “Urmează dinspre DNA noi ARESTĂRI în fotbalul românesc!”

Jean Vlădoiu activează în cadrul Federaţiei Române de Fotbal, unde se ocupă de departamentul cu suporterii echipei naţionale. Fostul internaţional este dezamăgit de situaţia în care a ajuns...
Autor: Răzvan Scarlat | 05.12.2014 | 19:27
Oficial FRF: “Urmează dinspre DNA noi ARESTĂRI în fotbalul românesc!”

Jean Vlădoiu activează în cadrul Federaţiei Române de Fotbal, unde se ocupă de departamentul cu suporterii echipei naţionale. Fostul internaţional este dezamăgit de situaţia în care a ajuns fotbalul românesc şi este convins că va urma un nou val de arestări. “Majoritatea oamenilor din fotbal au probleme şi cînd DNA va intra şi în acest domeniu, lucrurile nu se vor opri aşa, doar cu arestările a doi-trei implicaţi în fotbal. Este limpede că în fotbal s-au făcut multe lucruri murdare. De aceea sîntem unde sîntem. Din cauza lor, eu i-aş numi parveniţi, a celor care n-au făcut sport în viaţa lor. Îmi doresc din tot sufletul ca DNA să intre şi în fotbalul românesc”, a spus Vlădoiu la Digisport.

ADVERTISEMENT

Vlădoiu este convins că finanţatorii nu vor dispărea din fotbalul românesc şi spune şi care va fi viitorul acestora. “Anchetele DNA nu-i vor speria pe oamenii cu bani. Ar speria infractorii. Oamenii cu bani, care au muncit corect, n-au de ce să se sperie. Şi vor veni. Vor fi bani mai puţini, aşa cum era cînd am prins eu după revoluţie, cu 5.000 de dolari pe an”, a spus Vlădoiu pentru Digi Sport.

31_jean-vladoiu-660x400

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT