Fotbal intern

Oficial. Încă un fundaș a plecat de la Universitatea Craiova! Oltenii au anunțat despărțirea de Tiago Ferreira

23.04.2020 | 14:54
Oficial Inca un fundas a plecat de la Universitatea Craiova Oltenii au anuntat despartirea de Tiago Ferreira
De ce nu a mers Tiago Ferreira la FCSB: „A fost decizia mea!” O vede pe Universitatea Craiova campioană în acest sezon
ADVERTISEMENT

Tiago Ferreira nu mai este jucătorul Universității Craiova, oltenii au anunțat despărțirea de fundașul central portughez printr-un mesaj pe pagina oficială de Facebook.

Tiago Ferreira nu mai este jucătorul Universității Craiova

Universitatea Craiova a anunțat printr-o postare pe Facebook despărțirea de Tiago Ferreira: „ Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că s-a despărțit de fundașul central Tiago Ferreira. Îi mulțumim lui Tiago pentru profesionalismul de care a dat dovadă și îi dorim mult succes în continuare!”.

ADVERTISEMENT

La fel ca și Tiago Ferreira și Ivan Martic nu mai este fotbalistul Craiovei, formația din Bănie anunțând tot printr-o postare pe rețelele de socializare despărțirea de Martic.

Ivan Martic și-a luat rămas bun de la U Craiova

Ivan Martic o va părăsi pe Universitatea Craiova și și-a luat rămas bun de la olteni printr-un mesaj emoționant postat pe Facebook: „Dragi prieteni,

ADVERTISEMENT

A venit timpul să îmi iau la revedere de la voi. Din prima zi de când am ajuns în România nu a fost deloc ușor, deoarece nu știam nimic despre țară, dar pas cu pas am învățat să apreciez dragostea suporterilor și spiritul echipei și aceste lucruri m-au făcut să mă adaptez mult mai ușor la viața de aici.

Au fost perioade senzaționale, pentru că am văzut schimbarea de la stadionul din Severin la „Ion Oblemenco” și atunci am văzut prima oară ce înseamnă cu adevărat echipa și orașul în materie de spirit și tradiție”.

ADVERTISEMENT

„Vreau să le mulțumesc în mod special domnului Mihai Rotaru, antrenorului Devis Mangia pentru că m-a convins să vin la Craiova și antrenorilor Corneliu Papură și Victor Pițurcă. A fost provocarea perfectă după aventura mea în Croația.

Primul meu an în Craiova a fost unul superb, reușind să câștigăm Cupa României și să văd atât de mulți oameni în stradă sărbătorind cu noi. Sper să-mi păstrați o medalie de campion.

ADVERTISEMENT

Doresc familiei Universității Craiova ca anul acesta sau următorul să ia campionatul, știu că toți vă doriți enorm și a trecut atât de mult timp.

Vreau să vă văd pe toți ridicând trofeul și voi rămâne pe viață suporterul vostru. P.S. Sper să-mi păstrați și mie o medalie de campion și dacă voi avea timp, vin cu siguranță la sărbătoarea”, a fost mesajul lui Ivan Martic.

ADVERTISEMENT