OFICIAL. Inter l-a dat AFARĂ pe Mancini. Cine îi va lua locul

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
08/08/2016, 13:22
OFICIAL. Inter l-a dat AFARĂ pe Mancini. Cine îi va lua locul

Cu doar 13 zile înainte de startul Seriei A, oficialii clubului Inter au luat o decizie radicală: l-au demis pe Roberto Mancini!

“Clubul Internazionale Milano anunţă că a ajuns la un acord cu antrenorul Roberto Mancini pentru încheierea contractului. Clubul vrea să îi mulţumească lui Roberto pentru munca depusă de când a preluat clubul, în noiembrie 2014 Sezonul trecut, echipa a condus campionatul până în pauza de iarnă, terminând pe locul 4 şi calificându-se în grupele Europa League. Îi mulţumim lui Roberto pentru angajamentul arătat în ultimele 20 de luni”, se arată într-un comunicat al grupării Inter.

Conform Gazzettei dello Sport, Frank de Boer este favorit să-i ia locul lui Roberto Mancini pe banca lui Inter, iar Cristi Chivu ar face parte din staff-ul olandezului.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×