Fotbal intern

Oficial: Ionel Dănciulescu s-a despărțit de Dinamo. „Îmi plânge inima!”. Cine este noul director sportiv. Update

14.08.2020 | 18:15
Oficial Ionel Danciulescu sa despartit de Dinamo Imi plange inima Cine este noul director sportiv Update
ADVERTISEMENT

Ceea ce se zvonea de mai mult timp a devenit oficial astăzi: Ionel Dănciulescu nu mai face parte din conducerea lui Dinamo, despărțirea fiind confirmată printr-un comunicat postat pe pagina de Facebook a clubului.

Locul lui Dănciulescu în organigramă va fi luat de Rufo Collado, unul dintre oamenii de încredere ai spaniolului Pablo Cortacero, noul patron al lui Dinamo începând de joi seara.

ADVERTISEMENT

Despărțirea lui Dănciulescu de Dinamo era anticipată de mai mult timp, el nefiind nici în grațiile vechii conduceri. A rămas în club doar datorită suporterilor, care îl vedeau ca pe o adevărată legendă, și care au impus păstrarea lui „Danciu” în momentul în care au contribuit financiar la salvarea de la faliment.


UPDATE, 14 august, ora 18:19 / După despărțirea de Dinamo, Ionel Dănciulescu a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook, prin care își ia „la revedere” de la club.

ADVERTISEMENT

„Îmi plânge inima, DINAMO, dar tu vei rămâne în sufletul meu!
M-am despărțit astăzi de DINAMO după mulți ani în care m-am dedicat în totalitate pentru culorile clubului, indiferent că am fost atacant, antrenor (vreo câteva etape) sau conducător pe banca echipei.
Nu vreau să spun cuvinte mari, vreau doar să le mulțumesc tuturor celor cu care am lucrat zi de zi pentru cea mai frumoasă echipă din România: DINAMO.
Poate că nu am fost cel mai bun, nu am reușit să mă ridic la nivelul suporterilor, unici în România, dar am făcut totul cu pasiune și devotament pentru DINAMO.
Îmi plânge inima când scriu pe telefon aceste cuvinte, dar sunt mândru că fac parte din istoria clubului DINAMO.
Despre DINAMO nu voi vorbi niciodată urât, indiferent că voi fi în studiourile de la Digi, acasă sau pe stadion.
Nu pot să-i uit pe suporterii noștri, au ținut în viață DINAMO în plină pandemie și au reusit să salveze clubul de la retrogradare!
Mulțumesc, DINAMO pentru tot ce m-ai învățat, pentru toate trofeele și victoriile frumoase sărbătorite cu suflarea!
DOAR DINAMO BUCUREȘTI”

Imi plange inima, DINAMO, dar tu vei ramane în sufletul meu!M-am despartit astazi de DINAMO dupa multi ani in care m-…

Posted by Ionel Danciulescu on Friday, August 14, 2020


UPDATE, 14 august, ora 16:16 / Dinamo Bucureşti a anunţat numirea spaniolului Rufo Collado (46 de ani) în funcţia de director sportiv al clubului din Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

”Născut pe 17 iunie 1974 la Jaen, Rufo Collado Fernandez va fi responsabil și va avea puteri depline în ceea ce privește partea sportivă a clubului. Cu o mare experiență în fotbal, ca fost jucător profesionist la diferite echipe din Spania, Rufo Collado și-a dezvoltat cariera în ultimii ani la clubul Granada CF.

Profesor de educație fizică și sport, noul director sportiv al dinamoviștilor a terminat cursurile de antrenorat, fiind absolvent de management sportiv în Spania. Noul director sportiv al clubului Dinamo București va fi prezentat oficial în următoarele zile”, se arată în comunicatul ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

Rufo Collado, noul director sportiv al clubului Dinamo BucureștiBucurești, 14 august 2020. Dinamo București anunță…

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Friday, August 14, 2020


Dinamo anunță despărțirea de Ionel Dănciulescu

Clubul Dinamo a anunțat astăzi oficial, printr-un comunicat, despărțirea de Ionel Dănciulescu, acesta ocupând până acum funcția de director sportiv.

Mulțumim, Ionel Dănciulescu!București, 14 august 2020. Directorul sportiv Ionel Dănciulescu nu va mai continua…

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Friday, August 14, 2020

„Directorul sportiv Ionel Dănciulescu nu va mai continua activitatea la Dinamo București în următorul sezon competițional.
Clubul nostru și Ionel Dănciulescu au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale.

Dinamo București apreciază profesionalismul lui Ionel Dănciulescu și îi mulțumește public, pe această cale, pentru întreaga activitate. Respect, Ionel Dănciulescu! Mult succes în carieră!”, este mesajul clubului, transmis prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Totodată, conducerea executivă a lui Dinamo anunță că în perioada imediat următoare va fi convocată o Adunare Generală a Acționarilor, în urma căreia se va stabili noua componență a Consiliului de Administrație.

Acționarul majoritar al clubului Dinamo București și-a propus să convoace în perioada imediat următoare Adunarea Generală a acționarilor pentru a discuta componența noului Consiliu de Administrație”, se precizează în comunicat.

Suporterii lui Dinamo nu sunt de acord cu înlăturarea lui Dănciulescu și îi atacă pe noii acționarii

Suporterilor lui Dinamo nu le-a picat prea bine decizia de înlăturare a lui Dănciulescu din conducerea clubulu și au reacționat dur pe rețelele de socializare.

„Hai că ați început cu dreptul. Deci nu Bălănescu, nu Iorga, nu alții care plimbă foi din stânga în dreapta degeaba, ați găsit să dați afară pe omul care și-a vândut toate trofeele și medaliile pentru salvatea clubului”

„Urât din partea lor! Danciu-gol este și va fi mereu parte din familia Dinamo. Noua conducere a pornit cu 2 pași stângi!”

„Danciu, tot respectul pentru tine și gestul tău de a dona toate trofeele tale pentru a salva clubul. Pentru asta nu vei fi uitat niciodată!”

„Respect! Mulțumim pentru perioada pe care au petrecut-o la Dinamo!”

„Ar trebui să ceară trofeele înapoi. Bălănescu rămâne? Rușine!”

„Cum e posibil așa ceva? Danciu înseamnă Dinamo”

„Fix Dănciulescu era cea mai mare problemă la clubul ăsta, pe el l-au găsit cel mai vinovat”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii lui Dinamo.

Nici fanii grupați în programul DDB, care au asigurat bună parte din finanțarea clubului în ultima perioadă, nu sunt de acord cu modul cum s-au comportat noii acționari cu Ionel Dănciulescu.

Dinamo a luat licența pe banii suporterilor și pe trofeele lui Dănciulescu.Și noi îi multumim cu un șut in fund?

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Friday, August 14, 2020

„Dinamo a luat licența pe banii suporterilor și pe trofeele lui Dănciulescu. Și noi îi mulțumim cu un șut in fund? este mesajul dur al Peluzei Cătălin Hîldan.
ADVERTISEMENT