Sport

Oficial. Laszlo Balint a fost demis de la Universitatea Craiova, cum a dezvăluit Fanatik. Câţi bani îi plătește Mihai Rotaru

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Laszlo Balint va fi demis de la Universitatea Craiova, iar Mirel Rădoi va fi noul antrenor al echipei lui Mihai Rotaru.
09.08.2022 | 13:57
Oficial Laszlo Balint a fost demis de la Universitatea Craiova cum a dezvaluit Fanatik Cati bani ii plateste Mihai Rotaru
Laszlo Balint a rezistat doar 7 meciuri pe banca Universității Craiova. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a anunțat oficial despărțirea de Laszlo Balint, iar Mirel Rădoi este noul antrenor al „leilor”, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Laszlo Balint e deja istorie la Universitatea Craiova!

Universitatea Craiova a anunțat pe pagina oficială de Facebook despărțirea de antrenorul Laszlo Balint, iar Mirel Rădoi va fi pe banca „alb-albaștrilor” la meciul cu Zorya Luhansk.

ADVERTISEMENT

„OFICIAL | Mulțumim, Laszlo Balint! Universitatea Craiova și domnul Laszlo Balint au pus punct colaborării. Revenim cu noutăți în jurul orei 17:00. Forza Știința! Și nu uitați că joi, în #VulcanulDePeOblemenco, forțăm calificarea, în premieră de la revenirea Științei, în Play-Off-ul UEFA Europa Conference League”, au anunțat oltenii printr-un comunicat.

Laszlo Balint a rezistat pe banca Universității Craiova mai puțin de două luni de zile. Antrenorul în vârstă de 43 de ani a fost prezentat oficial pe data de 13 iunie.

ADVERTISEMENT

Câți bani trebuie să primească Laszlo Balint de la Mihai Rotaru după despărțirea de Universitatea Craiova

Conform Digi Sport, Laszlo Balint va primi pentru rezilierea contractului suma de 50.000 de euro. Antrenorul semnase un contract valabil pe doi ani de zile.

Cu Laszlo Balint pe bancă, Universitatea Craiova a avut un început de sezon slab. În șapte meciuri, „leii” au reușit o singură victorie în SuperLiga, în derby-ul cu FC U Craiova 1948, două rezultate de egalitate și o înfrângere.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, în Conference League, Universitatea a reușit doar un rezultat de egalitate în Albania, iar acum este aproape să fie eliminată de o echipă care nu a disputat un meci oficial de 9 luni de zile. După ce Zorya a câştigat în tur cu 1-0.

Mirel Rădoi a trecut peste Laszlo Balint și i-a readus la echipă pe „renegații” Vînă și Nistor

FANATIK a aflat în exclusivitate prima decizie importantă luată de Mirel Rădoi ca antrenor al Universității Craiova. Laszlo Balint i-a exclus din lot pe Ionuț Vînă și Dan Nistor după meciul din prima etapă cu Universitatea Cluj, fiind nemulțumit de atitudinea lor.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Mirel Rădoi a întors decizia și sunt şanse mare să îl titularizeze pe Dan Nistor în meciul de „Ion Oblemenco” cu Zorya Luhansk.

Cum motiva Laszlo Balint excluderea din lot a lui Vînă și Nistor: „Nu vreau să insist foarte mult asupra acestui detaliu, dar consider că această decizie este una benefică pentru grup. V-am spus că pentru mine este foarte important ca jucătorii să aibă atitudinea corectă în primul rând față de meseria lor și în al doilea rând față de grup și de clubul care îi plătește. Trebuie să subliniez această idee. Indiferent ce se întâmplă în momentul în care ieșim de pe teren, trebuie să avem tăria se ne uităm ochi în ochi”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Zorya Luhansk: 3,70 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT