Fotbal international

Oficial! Malcom este jucătorul Barcelonei. “Enjoy Malcom!” Video

Autor: Claudiu Surmei | 24.07.2018 | 19:55
Malcom este jucătorul Barcelonei

E oficial! Malcom este jucătorul Barcelonei. Catalanii au anunțat că l-au transferat pe brazilian de la Bordeaux, deși francezii anunțaseră oficial că au ajuns la un acord cu AS Roma.

Barcelona s-a reorientat către Malcom după ce a făcut în trei rânduri oferte către Chelsea pentru Willian, iar englezii au refuzat de fiecare dată. Oferta catalanilor a fost de 41 de milioane de euro, cu 3 milioane mai mult decât au oferit italienii. Aceștia au revenit cu o ofertă similară celei făcută de Barcelona, însă jucătorul a ales Spania.

Jurnaliștii spanioli anunță că Malcom va ajunge marți seara la Barcelona pentru a semna un contract valabil timp de 5 sezoane cu gruparea de pe Camp Nou. Catalanii au făcut deja un filmuleț de bun venit, pe care l-au postat pe Twitter, alături de mesajul “Enjoy Malcom”.

Malcom este jucătorul Barcelonei

Catalanii l-au transferat pe Malcom, care ar putea să poarte numărul 7 pe Camp Nou, același pe care l-a purtat și în tricoul lui Bordeaux. Numărul 7 este liber la Barcelona după plecarea lui Arda Turan. Catalanii l-au păstrat pentru francezul Griezmann, care a ales să rămână la Atletico Madrid.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!