Fotbal international

VIDEO. “Noul Neymar” a refuzat-o pe Real Madrid şi va semna cu marele rival! “Stabilim ultimele detalii”

UPDATE, 26 iulie, ora 20:07 / Agentul lui Gabriel Jesus a oferit un interviu pentru Calciomercato în care a anunţat că s-a ajuns la un acord pentru transferul starului brazilian la Manchester...
26.07.2016 | 20:18
VIDEO Noul Neymar a refuzato pe Real Madrid si va semna cu marele rival Stabilim ultimele detalii

UPDATE, 26 iulie, ora 20:07 / Agentul lui Gabriel Jesus a oferit un interviu pentru Calciomercato în care a anunţat că s-a ajuns la un acord pentru transferul starului brazilian la Manchester City, aşa cum a anunţat şi FANATIK.RO în urmă cu două zile. Negocierile pentru contractul jucătorului sînt în plină desfăşurare, iar înţelegerea ar urma să fie semnată în următoarele zile, sau chiar ore.

“Discuţiile cu Manchester City sînt foarte avansate, lucrăm la ultimele detalii ale contractului pe care îl va avea jucătorul. Sper să ajungem la un acord cît mai curînd, dar nu vă pot da mai multe detalii”, a explicat Cristiano Soames.

Manchester City oferă 32 de milioane de euro pentru Gabriel Jesus, iar jucătorul ar urma să evolueze la Palmeiras, actualul club, sub formă de împrumut, pînă în iarnă.

________________________________________________________________________

Manchester City a cîştigat cursa pentru cel mai rîvnit tînăr fotbalist al momentului, brazilianul Gabriel Jesus, 18 ani, de la Palmeiras. Formaţia pregătită de Pep Guardiola va achita 32 de milioane de euro pentru transfer. Fotbalistul va rămîne în Brazilia pînă în iarnă, tot la Palmeiras.

Mai multe dintre marile forţe ale Europei s-au interesat de Gabriel Jesus, iar Real Madrid credea că are deja rezolvat transferul, după ce pregătise o sumă apropiată de cea pentru care îl va lua City. Pep Guardiola ar fi fost cel care a înclinat balanţa în favoarea lui City, după ce l-a sunat pe fotbalist şi i-a promis că va primi minute la prima echipă încă din startul aventurii în Anglia, scrie presa spaniolă.

Gabriel Jesus, pe care presa din întreaga lume l-a catalogat ca fiind “noul Neymar”, a marcat 15 goluri în cele 19 partide jucate pentru Palmeiras pe parcursul acestui sezon, în campionatul Braziliei şi în Copa Libertadores.

Pep Guardiola mai forţează transferul unui mare talent al fotbalului mondial, mijlocaşul lui Schalke 04, Leroy Sane, 20 de ani, pe care, de asemenea, l-a sunat şi l-a convins să vină la Manchester City. Doar că nemţii ţin la preţ şi nu îl lasă pe Sane să plece pentru mai puţin de 50 de milioane de euro.