Fotbal intern

OFICIAL / Primul jucător român din istorie la Arsenal Londra!

UPDATE / Fostul antrenor al lui Vlad Dragomir, Dan Alexa, a vorbit despre transferul juniorului la Arsenal. "Este un jucător foarte matur pentru vîrsta lui şi asta mi-a dat încredere şi l-am...
24.06.2015 | 10:45
OFICIAL  Primul jucator roman din istorie la Arsenal Londra

UPDATE / Fostul antrenor al lui Vlad Dragomir, Dan Alexa, a vorbit despre transferul juniorului la Arsenal. “Este un jucător foarte matur pentru vîrsta lui şi asta mi-a dat încredere şi l-am folosit. Eu cred că şi echipele mari din România au fost interesate de el, dar a fost decizia lui Vlad de a merge acolo. El nu a vrut să rămînă la noi, a fost un caz mediatizat. Era clar că el o să meargă în străinătate. 

Eu cred că o să reuşească să se impună pe viitor la Arsenal, este greu, dar am încredere în el. El avea şanse mari să joace în Liga 1 la Timişoara, dar la Arsenal sînt cei mai buni juniori din lume. Timul o să demonstreze dacă a fost o alegere bună sau nu”, a spus Dan Alexa pentru Sport.ro .

………………………………………………

Vlad Dragomir căpitanul naţionalei Under 16 a semnat pe trei ani cu Arsenal Londra, fiind primul jucător român care va juca pe “Emirate”. Contractul a fost deja semnat, iar puştiul din Timişoara se va prezenta pe 29 iunie la noua sa echipă, sub comanda lui Arsene Wenger.

Din partea clubului londonez, actele au fost semnate de Richard Law, director operaţiuni transferuri. Arsenal Londra a plătit doar grila de formare în valoare de 100.000 de euro. Vlad Dragomir nu a plecat prin transfer la Arsenal, ci prin schimbarea statutului de amator în cel profesionist. Vlad a împlinit 16 ani pe 24 aprilie şi a fost dorit de Inter Milano, însă tînărul internaţional de juniori a acceptat oferta venită de la Londra.