OFICIAL. Răzvan Raţ a prins contractul carierei la 35 de ani! Daum: "Îl urmărim în continuare!"

Răzvan Raţ nu a fost convocat de Christoph Daum la meciul pe care naţionala îl va avea pe data de 4 septembrie cu Muntenegru. Fundaşul în vîrstă de 35 de ani a semnat un nou contract cu Rayo Vallecano, pentru următorii 4 ani.

"Sînt încă la Madrid, am semnat ieri un nou contract cu Rayo Vallecano, pe 4 ani de zile. Mă antrenam demult, am avut doar dorinţa de a pleca. Per total cred că mi-a ieşit bine.

E un contract pe 4 ani, pe care era greu să îl am indiferent care ar fi fost echipa la care aş fi fost. Nu ascund că şi din punct de vedere financiar este bine, indiferent că sînt în Segunda sau vom urca în Primera, dar nu asta era ceea ce urmăream. Important era să am continuitate", a declarat Raţ la un post de televiziune.

Raţ a avut mai multe convorbiri cu selecţionerul Christoph Daum, care l-a asigurat că rămîne în vederile naţionalei: "Am avut o discuţie cu selecţionerul acum o săptăm]nă. Am vorbit mai multe şi mi s-a spus că voi fi urmărit şi în Segunda. De asemenea, mi s-a spus că nu voi fi prezent la acest meci din anumite motive, dar cred că motivele le veţi cunoaşte atunci cînd domnul Daum va avea o conferinţă de presă.

Am fost anunţat înainte ca lotul lărgit să fie făcut public, asta a fost ideea domnului Daum, mi-a spus că vrea să ştiu de la el, nu din presă. Mi-a transmis: <<Pentru mine eşti un jucător important pe care îl voi urmări. Am decis ca la acest meci să nu fii prezent>>"a declarat Raţ.