VIDEO. Paul Anton, la Getafe. Prima reacţie a românului: ”VAMOS!”

UPDATE, 29 iulie, ora 23:30. Paul Anton le-a adresat cîteva cuvinte în spaniolă fanilor echipei Getafe: ”Hola azulones! Estoy aqui! Vamos Getafe!”, ce se traduce: ”Salut <azulones!. Sînt aici! Hai Getafe!”, a spus fostul jucător al lui Dinamo pentru televiziunea noii sale echipe.

Transfer fulger de la Dinamo. Căpitanul echipei, Paul Anton, a fost cedat la Getafe sub formă de împrumut. Mijlocaul a fost deja prezentat oficial de echipa iberică. 

Getafe a retrogradat în Segunda la finalul stagiunii trecute. Mijlocaşul în vîrstă de 25 de ani a semnat cu Dinamo în sezonul trecut şi a devenit rapid om de bază la clubul din Ştefan cel Mare.

Anton a dat şi prima declaraţie după plecarea de la Dinamo: "Acum plec la Madrid. E adevărat. Merg să semnez contractul. Voi semna pe un an cu opţiune de cumpărare”

Paul Anton e al 4-lea român la Getafe după Gică Craioveanu, Cosmin Contra şi Ciprian Marica. Suma pe care o va încasa Dinamo pentru acest împrumut va fi de 150.000 de euro. 20% din suma totală va ajunge la Pandurii.

wejiof