Carousel hot news

Oficialii Astrei îşi explică strategia de viitor!

Oficialii Astrei Giurgiu sunt foarte bucuroşi că echipa lor a reuşit să treacă în turul III preliminar al Europa League. Finanţatorul Ioan Niculae spune că echipa sa fost superioară celor de...
26.07.2013 | 11:43
Oficialii Astrei îşi explică strategia de viitor!
Ioan Niculae este bucuros de victoria Astrei

Oficialii Astrei Giurgiu sunt foarte bucuroşi că echipa lor a reuşit să treacă în turul III preliminar al Europa League. Finanţatorul Ioan Niculae spune că echipa sa fost superioară celor de la Omonia Nicosia: “Am avut cel mai dificil adversar. În primele 20 minute de aseară am avut mai multe ocazii decît a avut Omonia în tot meciul tur. Din punctul meu de vedere mereu am fost convins că suntem peste ei ca valoare. De cînd am conturat acest lot am mers spre crearea unei echipe valoroase, nu de pluton, şi sunt bucuros să văd că acest lucru devine realitate. Un merit foarte important îl are şi Dinu Gheorghe care are experienţă şi ştie ce fotbalişti să cumpere. Nu mai luăm fotbalişti după ureche, ci după ce îi analizăm jocul lor în ultimii doi ani”, a spus Niculae la Sport.ro

Pariul lui Budescu, cu Vamă

Patronul Astrei a mai adăugat că Budescu este unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din lot şi crede că are valoare de echipa naţională: “Budescu este foarte inteligent şi va ajunge mare. El a făcut un pariu cu Dinu Gheorghe pe cîteva sute de euro, la sfîrşitul sezonului trecut  şi a zis că dacă nu vine cu kilograme în plus cîştigă pariul. Avenit cu vreo 300 de grame în plus şi l-a pierdut. A fost dezamăgit, iar lucrul ăsta l-a ambiţionat. Budescu are potenţial de lot naţional”, a mai completat Niculae, care a mai concluzionat spunînd este muţumit de echipa care a jucat la Omonia, dar că vor mai veni doi fotbalişti: “Lung, Moraes, Ben Youssef au jucat foarte bine. Moraes este un fotbalist de mare caracter, singurele probleme medicale le avem cu Bukary. Wesley nu va veni la noi pentru că nu l-am monitorizat. Vor mai veni la noi unu-doi fotbalişti. Cred mai este nevoie de un vîrf de atac retras şi un fundaş central”, a mai declarat Niculae.

 

“Toţi jucătorii au avut o atitudine impecabilă. Absolut toţi. Sunt mîndru de ei. A fost un meci de foc. Bine că nu jucăm cu Steaua duminică, pentru că nu ştiu ce am fi făcut după meciul ăsta. A fost foarte greu. Isăilă a trebuit să fie eliminat, altfel vedea roşu Budescu, pentru că era foarte nervos. Isăilă s-a sacrificat ca să nu rămînem în nouă”

Dinu Gheorghe, preşedinte Astra.

 

“Am văzut greşeli destul de mari din partea arbitrului şi nu e normal la un asemenea nivel. Atît Budescu, cît şi Găman au luat gratuite, iar la eliminarea lui Laban n-am înţeles absolut nimic”

Daniel Isăilă, antrenor Astra

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri