Fotbal intern

Oficialii Astrei nu mai știu nimic de Constantin Budescu: „Nu l-a văzut nimeni în ultima perioadă. Nu știm cum arată”

17.05.2020 | 18:21
Oficialii Astrei nu mai stiu nimic de Constantin Budescu Nu la vazut nimeni in ultima perioada Nu stim cum arata
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu a fost dat dispărut de oficialii Astrei, care au recunoscut că nu l-au mai văzut deloc de când actualul sezon din Liga 1 s-a întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

Oficialii Astrei nu știu nimic de Constantin Budescu

Vasile Maftei, antrenorul secund al lui Bogdan Andone de la Astra Giurgiu, a recunoscut că de când s-a întrerupt sezonul din Liga 1, nimeni nu l-a mai văzut pe Constantin Budescu, mijlocașul giurgiuvenilor, reușind să comunice cu el doar prin mesaje.

ADVERTISEMENT

„Pe Budescu nu l-a văzut nimeni în ultima perioadă. Sună-l pe apel video ca să-l vezi! Nu ştie nimeni cum arată, e izolat. Am vorbit cu el, tot timpul le-am trimis programul de antrenament făcut de preparatorul fizic.

El tot timpul a zis că-l face. Acum nu avem de unde să ştim, pentru că nu avem niciun control în momentul ăsta”, a spus Vasile Maftei pentru telekomsport.ro.

ADVERTISEMENT

„Mă gândesc că s-a mai mișcat prin casă!”

Vasile Maftei a continuat și speră că mijlocașul Astrei a făcut toate antrenamentele: „Mă gândesc că, stând în casă şi neavând ce să faci, măcar încerci să te mişti, să faci mişcare, cât de cât să ai tonus muscular.

Cât de cât am trecut de perioada critică, mă gândesc că era o perioadă mai grea în astea două luni, destul de greu, dar nu avem ce să facem”.

ADVERTISEMENT

Între timp, Gabi Tamaș a vorbit despre situația de la Astra Giurgiu și a dezvăluit negocierile purtate de el și alți doi jucători cu patronul Ioan Niculae: „Am fost la discuții cu încă doi fotbaliști și am vorbit despre începerea antrenamentelor și campionatului.

Am stabilit niște detalii legate de sumele restante pe care urmează să le primim până în data de 18 mai”.

ADVERTISEMENT

„Ne vom prezenta marți pentru vizita medicală, teste Covid-19 și plecarea în cantonament. Avem încredere că totul e exact așa cum am discutat, noi am fost mulțumiți de propunerea făcută de către domnul Niculae, spre deosebire de ce se întâmplă la alte echipe.

Noi am demonstrat că suntem un grup unit, la bine dar și la rău, urmând să ne pregătim corespunzător pentru câștigarea campionatului”, a mai spus Gabi Tamaș pentru  prosport.ro.

ADVERTISEMENT