Oficialii Astrei, optimişti în partida cu West Ham: “Sperăm să ne apropiem de o victorie!”

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
18/08/2016, 10:20
Oficialii Astrei, optimişti în partida cu West Ham: “Sperăm să ne apropiem de o victorie!”

Cristian Petre, antrenorul Astrei, a declarat că îşi doreşte ca elevii săi să obţină o victorie, în partida tur, de joi seară, împotriva celor de la West Ham.

“Ne aflăm în faţa unui examen extrem de important, întîlnim joi o echipă extrem de valoroasă, cu jucători, luaţi individual, peste media din Europa, jucători care au fost şi la Campionatul European. Sperăm să facem o figură frumoasă, să încercăm să le dăm o replică destul de bună şi, de ce nu, să ne apropiem şi victoria.

Va fi foarte greu, cu siguranţă, nu va fi acelaşi joc de anul trecut, pentru că sînt cu totul alţi jucători, sînt cu totul alte idealuri ale echipei din Anglia şi, din ce am înţeles eu din interviuri, anul acesta îşi doresc cu ardoare să participe în grupele Europa League, pentru a creşte cota şi aşa extrem de mare a jucătorilor.

Totuşi, noi avem speranţe că, în special în meciul de joi, vom reuşi să dăm lovitura, să jucăm foarte bine şi să avem o şansă la meciul retur, din Anglia”, a declarat Petre.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×