Oficialii catalani, MÎNDRI de Barcelona: ”Avem cea mai BUNĂ echipă din lume”

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
10/08/2016, 16:57
Oficialii catalani, MÎNDRI de Barcelona: ”Avem cea mai BUNĂ echipă din lume”

Preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, este extrem de încîntat şi mîndru de felul în care merg lucrurile la Barcelona, precizînd Luis Enrique are la dispoziţie cea mai bună echipă din lume.

“Avem cea mai bună echipă din lume. Sîntem foarte mândri de ce am realizat în ultimul an, în care am cucerit patru trofee, ne-am bucurat de fotbal, iar tridentul nostru ofensiv a bătut toate recordurile. “Avem mulţi jucători tineri şi vom crea o echipă de viitor. Îi avem pe Neymar, Busquets şi Mascherano, care constituie prezentul, dar şi pe Munir, care înseamnă viitorul clubului”, a declarat preşedintele Barcelonei.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×