Oficialii CFR-ului dau înapoi după ce spectatorii au lăsat stadionul pe jumătate gol cu Lazio! “Preţurile au fost doar puţin mai mari decât cu Slavia…” :)

Alex Bradescu   
în Europa League
19/09/2019, 23:46
Oficialii CFR-ului dau înapoi după ce spectatorii au lăsat stadionul pe jumătate gol cu Lazio! “Preţurile au fost doar puţin mai mari decât cu Slavia…” :)
Oficialii CFR Cluj renunţă la preţurile mari la bilete

CFR Cluj a făcut un meci fantastic în faţa celor de la Lazio, reuşind să învingă cu 2-1 şi obţinând o victorie entuziasmantă în prima etapă a grupelor Europa League. Însă, a existat şi o parte negativă a serii. Dacă echipa şi Dan Petrescu s-au descurcat formidabil, nu acelaşi lucru se poate spune despre conducerea ardelenilor. 

Oficialii CFR Cluj spun că vor “retuşa” preţurile biletelor la partida cu Rennes

Doar maximum 8.000 de spectatori au fost prezenţi pe “Dr. Constantin Rădulescu” şi au avut prilejul să asiste la o nouă victorie mare a campioanei României, iar motivul a fost, fără discuţie, preţul extrem de “piperat” al biletelor stabilit de şefii de la CFR Cluj. Oficialii ardelenilor au decis să “se scoată” din punct de vedere financiar după ce au văzut asistenţa de la meciul cu Slavia şi emulaţia din jurul echipei în Europa. Aşa că au decis: 85 de lei peluza şi 150 de lei tribuna a doua!

În preziua meciului, au încercat să-şi acopere gafa. Bogdan Mara chiar a încercat o “diversiune” cel puţin ciudată, anunţând că mai sunt doar 1.500 de bilete disponibile! Asta în timp ce, pe altă parte, Ciprian Deac şi Adrian Păun erau puşi pe site-ul clubului să cheme lumea la stadion. După meci, Mara a continuat în aceeaşi notă. “Preţurile biletelor au fost doar puţin mai mari decât la meciul cu Slavia. O să analizăm, sunt convins că vom retuşa preţurile biletelor şi că stadionul va fi arhiplin la meciul următor de acasă, cu Rennes”, a spus oficialul ardelenilor la TV Digisport. Moderatorul emisiunii i-a replicat însă: “La meciul cu Slavia, la tribuna a doua a fost 50 de lei un bilet. Adică, acum, cu Lazio, preţuri de trei ori mai mari!”. Mara nu a mai găsit răspuns la această interpelare.

“Poate a fost frig, a fost joi…mi-aş dori să fie atmosfera cum a fost în repriza a doua. Ne-am trezit şi noi, s-au trezit şi fanii. Din păcate, aşa e la noi. Dacă jucăm bine, ne ajută. Dacă nu, nu! Sperăm că poate cu Rennes să fie plin”, a fost declaraţia lui Dan Petrescu atunci când a fost întrebat despre prezenţa în număr nu foarte mare a fanilor la partida CFR-Lazio.

Închide ×