Sport

Oficialii CFR-ului nu își asumă pierderea lui Daniel Paraschiv: „Dacă rămânea, nu juca atâtea meciuri ca la Hermannstadt”

Oficialii CFR-ului nu își asumă pierderea lui Daniel Paraschiv și sunt de părere că atacantul nu ar fi prins atâtea meciuri ca la Hermannstadt.
01.12.2022 | 09:34
Oficialii CFRului nu isi asuma pierderea lui Daniel Paraschiv Daca ramanea nu juca atatea meciuri ca la Hermannstadt
Oficialii CFR-ului nu își asumă pierderea lui Daniel Paraschiv. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj, președintele campioanei României, este de părere că evoluția carierei lui Daniel Paraschiv ar fi fost cu totul alta dacă ar fi rămas la CFR Cluj.

Oficialii CFR-ului nu își asumă pierderea lui Daniel Paraschiv

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a vorbit despre pierderea lui Daniel Paraschiv, unul dintre cei mai în formă jucători din SuperLiga: „Știu că Dan Petrescu nu l-a văzut pe Paraschiv, nu l-a avut la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Jucătorul și-a manifestat dorința de a pleca și a fost lăsat să se ducă la Hermannstadt. În sezonul trecut am câștigat campionatul fără Paraschiv. Nu știu dacă a fost sau nu o greșeală.

El e un jucător foarte bun, probabil dacă rămânea la CFR nu ar fi avut atâtea meciuri în picioare și ar fi evoluat altfel. Acum, el are multe meciuri, s-a ridicat la un nivel înalt și nu putem decât să-l felicităm pentru asta”.

ADVERTISEMENT

„Dan Petrescu nu are nicio vină că a plecat jucătorul la Hermannstadt. La Hermannstadt, având multe meciuri în picioare, acesta s-a ridicat la un nivel foarte bun.

Probabil că dacă l-ar fi avut la anrtrenamente sau dacă ar fi primit mai multe informații despre el, ar fi rămas la CFR Cluj, dar nu avem garanția că avea aceeași evoluție precum a avut-o la Hermannstadt”, a mai spus Cristi Balaj, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT
  • 23 de ani are Daniel Paraschiv

„Avem mulți atacanți, va reveni și Debeljuh!”

„Asta nu înseamnă că nu se poate dacă CFR Cluj și-l dorește și dacă și fotbalistul își dorește, să ajungă la club sub forma unui transfer, nu știm.

Din iarnă va reveni și Debeljuh, e foarte greu, pentru că îl avem pe Janga, pe Malele, mai e Yeboah, Buș și Bîrligea. Chiar sunt mulți”, a continuat Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT

„A fost un meci cu anumite greșeli personale, valoarea defensivă a CFR-ului e total diferită față de ce a arătat în seara asta”, a mai spus președintele CFR-ului.

  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Daniel Paraschiv, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: