Fotbal intern

Oficialii CFR-ului răspund după răbufnirea lui Vinicius: “La noi nu contează numele. Dacă nu te antrenezi bine, nu joci”

19.09.2019 | 13:10
Oficialii CFRului raspund dupa rabufnirea lui Vinicius La noi nu conteaza numele Daca nu te antrenezi bine nu joci

Bogdan Mara, oficial al campioanei CFR Cluj, a oferit prima reacție după răbufnirea fundașului central Vinicius. Mara declară că brazilianul era accidentat în momentul în care lista de jucători a fost trimisă către UEFA, iar numărul limitat de locuri a dus la decizia lui Dan Petrescu.

Bogdan Mara răspunde după răbufnirea lui Vinicius

Brazilianul Vinicius a vociferat după ce a fost lăsat în afară listei UEFA. Motivul invocat de conducere, accidentarea, este negat de fundaș, care a susținut că problemele medicale au fost rezolvate în urmă cu o lună. În replică, Bogdan Mara susține că tocmai starea de sănătate a lui Vinicius a dus la neincluderea sa pe lista jucătorilor eligibili pentru grupele Europa League. De asemenea, numărul limitat de locuri, 19, a fost un alt factor pentru care brazilianul nu va juca în cupele europene.

A fost o situaţie, nu aveam foarte multe locuri pe listă. Când a trebuit să dăm lista el încă era accidentat. La noi nu contează numele, contează cine e în formă. Cine e apt şi se antrenează, are şanse să joace. Cine nu se antrenează bine, atunci nu joacă. Sunt schimbări la care nu se aşteaptă nimeni. Nu joacă numele niciodată la noi. Din păcate, asta a fost şi la el. A avut o accidentare care a durat mai mult timp, el nu era la 100% când am dat lista, nu ştiam când îşi va reveni. Acum e bine, vom vedea ce va fi mai departe. Asta e filosofia clubului şi a lui Dan Petrescu“, a declarat Mara pentru ProX.

CFR debutează cu Lazio în grupele Europa League. Sursă Foto: Sportpictures
CFR debutează cu Lazio în grupele Europa League. Sursă Foto: Sportpictures

CFR debutează cu Lazio în Europa League

CFR își continuă parcursul european în Europa League, după ce a fost eliminată de Slavia Praga în play-off-ul Ligii Campionilor. Clujenii fac parte din grupa E, alături de Lazio, Celtic și Rennes.

Meciul din etapa întâi este programat joi, de la ora 19:55, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, împotriva formației din capitala Italiei.

  • 35 de ani are Vinicius
  • 2017 este anul în care brazilianul a semnat cu CFR Cluj