Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Oficialii Craiovei, speriați după primele meciuri din turneul de titlu: „Va fi un play-off foarte agresiv. Se fac multe presiuni pe arbitri”. Video exclusiv

Oficialii Craiovei sunt speriați după primele partide pentru lupta la titlu. Conducerea din Bănie este convinsă că play-off-ul va fi foarte agresiv.
20.03.2023 | 23:30
Oficialii Craiovei speriati dupa primele meciuri din turneul de titlu Va fi un playoff foarte agresiv Se fac multe presiuni pe arbitri Video exclusiv
Conducerea celor de la Universitatea Craiova, speriată după prima etapă din play-off. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Prima etapă din play-off-ul SuperLigii s-a încheiat odată cu remiza dintre CFR Cluj și Rapid, scor 2-2, un meci care a fost umbrit la final de o fază controversată la finalul căreia golul ardelenilor a fost anulat. Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a tras concluziile după meciurile din prima etapă și consideră că lupta pentru titlu va fi foarte agresivă.

Conducerea Universității Craiova, speriată după prima etapă din play-off: „Aș vrea să se joace pe teren”

Nici meciul de pe Arena Națională, încheiat 1-1 între FCSB și Universitatea Craiova nu a fost lipsit de evenimente. Gazdele au cerut penalty la intervenția lui Andrei Ivan asupra lui Edjouma în careu. Sorin Cârțu a declarat, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, că discuțiile vizavi de arbitraj creează presiuni și consideră că totul ar trebui să fie decis de jucători pe teren.

ADVERTISEMENT

„Totul se joacă, numai că să vedem. Aș vrea să se joace pe teren pentru că văd niște discuții, comentarii multe, se pun presiuni. Să se joace pe teren, presiunea să fie pusă de jucători, arbitrii să fie corecți și să nu mai influențeze. Sunt multe chestii care deranjează. Noi comentăm și la VAR.

Cred că suntem singura echipă care mai facem procesul etapei pe VAR. Dacă nici acolo nu le vedem foarte clare, le interpretăm și acolo… Eu văd în teren atitudinea jucătorilor. Va fi un play-off foarte agresiv, pentru că nu mai sunt 2-3 echipe are își împărțeau locul trei.

ADVERTISEMENT

Eu văd în teren atitudinea jucătorilor. Va fi un play-off foarte agresiv, pentru că nu mai sunt 2-3 echipe care își împărțeau locul trei. Acum sunt vreo cinci, care au speranțe pentru cupe europene. Lupta va fi foarte aprigă. Sepsi este ieșită în rest toată lumea are șanse. Acum sunt vreo cinci, care au speranțe pentru cupe europene. Lupta va fi foarte aprigă. Sepsi este ieșită în rest toată lumea are șanse”, a declarat Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA. VEZI VIDEO AICI.

Universitatea Craiova, probleme cu Alexandru Crețu: „De-asta nici nu intră în primul 11”

Ultima oară când Alexandru Crețu a fost titular la Universitatea Craiova se întâmpla în urmă cu o lună la derby-ul cu FCSB de pe Arena Națională în etapa 26 din SuperLiga. În următoarele cinci partide, mijlocașul defensiv a adunat doar 62 de minute, iar Sorin Cârțu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA problemele cu care se confruntă fotbalistul în vârstă de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

 „Crețu are niște probleme. În ultimul timp nu prea s-a antrenat. De-asta nici nu intră în primul 11 în ultimul timp pentru că are dureri la tendonul lui Ahile și face injecții uneori pentru remediere. În momentul în care face injecțiile trebuie să stea o perioadă de două zile.

S-a antrenat în salturi, cam asta explicația deciziei lui Eugen Neagoe că nu-l bagă pe Crețu de la început sau apelează mai puțin la el”, a dezvăluit Sorin Cârțu, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, surprins de reacția FCSB-ului în repriza secundă cu Universitatea Craiova

Deși nu îl mulțumește rezultatul de pe Arena Națională, Sorin Cârțu este de părere că în final remiza dintre FCSB și Universitatea Craiova este echitabilă. Președintele oltenilor a fost surprins de atitudinea vicecampioanei în a doua repriză.

„(n.r. frustrare la FCSB – Universitatea Craiova) Dacă mă gândesc la prima repriză, da. Am făcut o primă repriză bună în care scorul putea fi și mai consistent și atunci speranțele pentru victorie ar fi fost îndreptățite. În repriza a doua am avut o situație foarte bună cu Ivan.

Puteam să scoatem mult mai mult. Apoi m-a surprins FCSB la ceea ce văzusem în prima repriză. Au avut situații să egaleze mai devreme și zic că e un scor echitabil. Nu mă mulțumește pentru că am fi vrut să câștigăm asta e altceva”, au fost cuvintele lui Sorin Cârțu.

Sorin Cârțu l-ar fi convocat pe Andrei Ivan la naționala României: „Gândeam în alt mod”

Universitatea Craiova nu are niciun reprezentant în lotul convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra și Belarus din preliminariile Euro 2024. Marele absent din lotul oltenilor în cantonamentul echipei naționale este Andrei Ivan.

„Eu mă gândesc la treburile noastre, ale echipei noastre, nu la ce gândește selecționerul, la ce se gândește Edi. Sunt alegerile lui. Putem să spunem că e deranjant. Dar e treaba lui. El alege, le știe cu cine vrea să plece la drum și meciurile pe care le are cu cine le abordează.

Sigur că dacă aș fi fost antrenor gândeam în alt mod, poate l-aș fi luat pe Ivan sau Screciu. Jucători care sunt formă și joacă bine și sunt tineri. Sunt alegerile lui”, a încheiat Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT