Fotbal intern

Oficialii CSA, decizii dure după ce Steaua a ratat promovarea în Liga 3

14.06.2018 | 11:44
Oficialii CSA decizii dure dupa ce Steaua a ratat promovarea in Liga 3

Oficialii CSA Steaua au luată măsuri dure după ce formaţia pregătită în sezonul 2017-2018 de Ion Ion şi Marius Lăcătuş a ratat promovarea în Liga 3, după mai multe dueluri cu Academia Rapid, formaţie care va juca pentru un loc în eşalonul al treilea.

CSA Steaua şi-a stabilit planul pentru următorul sezon, iar deciziile oficialilor au fost transmise prin intermediul unui comunicat oficial. Astfel, Ion Ion a fost demis, iar locul lui a fost luat de Marius Lăcătuş, cel care va lucra alături de Ştefan Iovan şi Gheorghe Niţă. Mai mult, obiectivul steliştilor este promovarea imediată în Liga 3.

Iată comunicatul trimis de CSA Steaua:

“În urma analizei activității sportive a secției de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București ca urmare a încheierii sezonului competițional 2017-2018, conducerea clubului a luat următoarele măsuri:

Demiterea domnului antrenor Ion Ion din funcția de antrenor principal al echipei de seniori;

Retrogradarea domnului Vasile Aelenei la o grupă de juniori din cadrul Centrului de copii și juniori;

Numirea la echipa de seniori ca antrenori a domnilor: Marius Lăcătuș, Ștefan Iovan și Gheorghe Nițu;

Obiectivul primei echipe a clubului este promovarea în Liga a III-a;

De asemenea, domnul Adrian Bumbescu a fost numit în funcția de șef al Centrului de copii și juniori și va avea ca obiectiv restructurarea activității centrului și implementarea liniei metodice de pregătire a echipei de seniori grupelor 2000-2003.”